s

Söndag, ja. Nu ska jag gå ut och gå långt! Sedan ska jag ge mig in i gossip girl intrigerna och jag kan knappt vänta! Puss


Grattis finaste vän!

I dag fyller min finaste och absolut bästavän år! De är lustigt de senaste födelsedagarna har vi firat ihop, tillsammans. Inte nu. Men de gör inget, för inom mig är Natalie alltid med, de är faktiskt sant. Hon är en av mina första själsfränder, en sådan som inte växer på träd. Värdefull. De spelar ingen roll om vi ses imorgon eller om 100 år. Dig  kommer jag alltid kalla bästavän.

 

(Självklart vill jag alltid hänga med Natalie. De var inte så jag menade, men de är en ny tid och ny vardag, där finns inte tiden för att vara tillsammans som förut)

 

Grattis finaste Natalie på din 19 årsdag!     
All my love /Johanna




Mutor

Nu är jag hemma igen. Mamma är på konferans i Stocken så jag och mina bröder, plus halva deras skola är ensama hemma! Hur kul?! Ni får inget svar. Jag ska vara au pair då måste klara av mina egna bröder, haha! Jag försöker muta dem, för att de ska följa med mig och hyra film och handla mat. De började med godis och slutade med valfrisak. Tur att de inte nappar de hade kunnat spåra!

Jag drömmer mardrömmar varje natt, vakanar av att jag gråter. Härligt. Jag tror de är en dålig kombo av stress och seprationångest! Fasen vilken tråkig-jag-klaggar-ihjäl-mig-blogg! Tur att de bara är ett fåtal som drabbas av detta! HAha

Haha seriöst, så här nördig är jag när jag är med min bror hos pappsen! Vi åkte på tur med åkgräsklipparen, packat matsäck och hela kittet! Turen kanske var 3 km och tog typ 40 min, sedan lossnade hjulet, opps!


Mycket

Jag hänger hos farmor. De är synd om lilla-gull-farmor. Jag är full av oroliga tankar och ångest, som strålarkring hela mig! Hon försöker trösta men vet inte riktigt, mot vad. Inte jag heller!

Men de löser sig! I min "Vad-ska-jag-ta-mig-till-fas" så kontaktade jag ett Medium och frågade om min telefon. Hon sa att jag kan sluta leta, en oärlig person har tagit den. Tack, till mediumet. Och tack du som tog min telefon, nu är jag ledsen.

Jag tror att de är mina 1000 fjärillar som licksom inte vet vad de ska ta sig till.

Jag ska försöka boka in en "rening och frigörelse" innan jag åker. Min mamma och bror har börjat och är helt frälsta... Ringer imorgon.

Ebba och jag åker till London den 5-7 okt. UNDEEEEERBART, synd att jag brutit av mitt bankomatkort!

puss


Spaaaaanien.

De här är så spännande, jag lämnar Sverige för Malaga, Spanien och de känns så sjukt bra! Det här är helt rätt.

 

Jag åker i början av Okt, jag har en London resa, hejdå-party och en hel del hemlisar jag ska göra innan, korsa era fingrar för mig.

 

Min bebis jag ska passa är 9 månader när jag kommer ner och heter Juan. Hanns madre och padre heter Emilio och Belén. De bor i ett jätte fint hus med pool, centralt och nära till havet. De bor flera andra Au pairer i området. Bra.

 

Äntligen tar jag plats i mitt liv igen, ett nytt liv. Med mig som Au pair! Jag funderar på att skaffa en ny blogg?! De känns som den här har bevarat mina minnen så fint, så de kanske får räcka så.

 

Adios




-

Jag tror, nästan säker, att jag lämnar Sverige för Spanien! Det känns faktiskt mycket bra, mycket, mycket bra, haha

 

Min familj är jätte trevlig och bebisen är gull. Bruna ögon, sol och värme kommer få min annars ganska mörka vinter att ljusna lite! Men jag är Jh’s så jag säger inget säkert förens jag står med båda fötterna på Spansk fastmark!


Hola

I går gjorde jag något jag inte kan skriva i bloggen, så småningom kommer de förhoppningsvis bli offentligt men innan de får jag kniiiiiiiiipa!

 

Jag var på stan också, mycket pengar på lite tid. De finns saker jag är bra på haha

 

Det här fick jag hem:

 

Clinique rengöringsserie, hela i stort format!

 

Reebokeasytone, Jag bor numera i dem!

 

The Body Shop,  Nyaste schampo. 

Mabyline mascara.

 

I dag ska jag klippa mig och färga håret, spännande! Återkommer




Go go go

Ha där fick jag, de jag inte vågade måste jag nu göra! Som tack för all kärlek. LOVE LOVE LOVE!

Jag kommer hem jag ska stressa, knäppa och upp i taket! Tack älskade mamma!

good bye you!

I dag är en dålig dag. Jag är bortskämd, solen lyser, luften är klar och jag ser bara mörker! Det gör mig ännu mera ledsen. Varför saknar jag förmågan att vara tacksam och uppskatta det jag har omkring mig?

 

Jag är kvar i Vadstena. Går vägar jag gått så många gånger förut, tänker tankar som mitt minne fint spelar upp. Men vägarna tillhör inte längre mig och tankarna är en viskning från de förflutna. Det gör lite ont, på riktigt. Jag trodde inte det. Men när jag kollade upp mot de jag och mina bästavänner kallade vårat hem och de inte längre är vårat, lite svårt. Nu ekar någon annans skratt mellan vägarna.

 

Samtidigt är det så jäkla coolt att den dröm mitt förflutna nu spelar upp, där jag lärde känna mina absolut bästavänner, hade långa nätter på internaten, flyttade i min första egna lägenhet tillsammans med mina vänner, skrattat till jag tappat andan, rest till länder jag tidigare inte haft en tanke på, vinglat fram på höga klackar, snubblat fram på stora mjukisbyxor. Släpat väskan i snöstorm, på pakethållaren, pallat frukt och haft en känsla av oövervinnlighet. Det var våran värklighet! Jag är tacksam för den. Alltid.

 

Just nu lever jag i mitt förflutna, det har varit skönt och nödvändigt, för att hitta min framtid. Men nu är jag redo att börja mitt nya liv, med nya drömmar och mål. Spännande!

 

Jag tror på Spanien och Mallaga, vi får se.

 

Puss




Vadstena

Nu åker jag snart till Vadstena för att göra vad som krävs för att få det där skit-körkortet! Och NEJ jag har aldrig kört/skrivit upp och ska inte göra det nu heller! Sannt!

Vill någon hänga, hör av er jag blir glad puss ciao!



En glad solvarm tjej

RSS 2.0