Vi är hemma!!

Efter en sjukt rolig vecka är vi hemma igen, och eftersom att inte bloggens ägare har tid att meddela det, så gör jag det!





natalie


A U R E V O I R

Det är inte alla som har en personlig bloggerska som uppdaterar ens blogg i tid och otid, men just i dag passade det alldeles utmärkt efter som jag också lider av en enorm resfeber som har slagit till med all kraft. I vilket fall lämnar vi Svedala för att skaka rumpa, shoppa och leva livet i Berlin how lovely. Jag vet inte om ni vet att Europas största Shopping center ligger runt hörnet där vi ska bo, rimligtviss kommer vi spendera både tid och pengar där....  Sedan drar vi vidare till Skottland och bara tanken får min feber att öka med flera grader. Det kommer bli så bra. Medan ni går här hemma i det soliga men, oj så trötta Sverige ska jag ha 'the time of my life', det har jag varje dag i Vadstena men det här är så mycket bättre. Förhoppningsvis kommer vi ha sol, annars har jag lagt ner mitt rosa helt oanvända paraply som vi kan gå under hela dagarna! Inget kan förstöra den här resan jag skiter i om jag kommer hem med "grissjukan" eller om halva klassen ännu en gång får spendera halva vistelsen på sjukhuset. Jag åker med mina bästa kompisar och det här ska vara resan som senare ligger på allas läppar.  Au revoir, Tschüs

Johanna                                                 


I NATT DRAR VI!!

Eftersom att det aldrig uppdateras här längre, ville jag bara berätta att INATT ÅKER VI PÅ EUROPARESA!
Kan ni tänka er? En klass med femton tjejer i Berlin/Edinburh, kan ju knappast bli bättre!?

Jag lovar er att ta hand om Johannaonee så bra jag bara kan, hon behöver nämligen oftast någon som tar hand om henne , speciellt nu när hon är ute i stora världen!
Kvart i tre inatt åker vi och flyget går halv sju i morgon bitti om jag inte minns fel.
Berlin blir det först, och vi ska föröska göra allt vi kan göra där på tre dagar. Flyget går nämligen till Skottland/Edinburgh på söndag och där ska vi leva, det vill jag lova!!
Det kanske till och med blir en trip till en annan stad ... för vissa.. Men det berättar Johanna mer om när vi är hemma om en vecka!

Mina 40 graders resfeber har nu stigit till 42 grader, och jag är så glad att jag har mina bästa tjejer med mig!








Kiss kiss bang bang från Natalie! <3

Välkommen sköna maj

Välkommen sköna Maj, äntligen! Jag "firade" Valborg i Söderköping med mina käraste, vi började hos Natalie och fortsatte sedan vidare till Jonas där jag fick agera grillmaster och jag tror nog att alla blev lite imponerade över mina (o)tillräckliga grill kunskaper. Tyvärr smakade köttet köttbulla men vad fasen, äta gör man ju alltid annars så det kunde vi skippa nu!

Efter som "grabbarna" J&J kunde spela gitarr så satt vi och sjöng lite och bara hade det trevligt.  Men kvällen var inte fulländad förens vi ännu en gång var åter i Natalies våning (som jag älskar, den måste helt klart vara en av söderköpings charmigaste lägenheter) party musiken åkte på och dem flesta av oss dansade hela natten lång! dock inte alla en av mina två bundisar (och det var inte natalie) höll till på annat håll! Om jag är förvånad? Inte allas det är inte alltid lätt att hänga runt med två snyggingar till, bästa vänner! I vilket fall hade jag det jätte trevligt: Natten slutade vid halv fyra då vi gick och la oss.                                                     Östersjöresan 09



Det här är så larvigt, men efter som jag inte säger det så ofta så passar jag på och skriva det nu, Ebba och Natalie är verkligen dem bästa av dem bästa och jag skulle aldrig klara mig utan dem! I love you, haha nu var det sagt!


RSS 2.0