i'm yours hjärtat

juste jag kom att tänka på det i'm yours så ni kan köra fult ut med era söta kommentarer!  sötnosar haha!

 här är jag hjärtat <3!

varför

I dag har jag sprungit om kring som ja, jag vet inte vad på stan för att hitta en nyårs outfit! Varför, varför, varför är det jag som är ute och letar en klänning två dagar innan?  När jag har sett så många fina på nätet och flera gånger varit så när att ta hem dem, varför sitter jag då utan en klänning? Och inte nog med det, nej självklart inte, jag bor ju i värdens sämsta stad när det gäller klädutbud! Det finns ju inga affärer i lilla norrpan! Nixno det finns inte en chans att jag tänker stå och slita i något halvgammalt på rean på gina no! Haha märker ni hur upprörd jag är?!  Så imorgon blir det en tur till Linköping med Hanna, inte för dem har så mycket mer men om jag har tur, förmodligen inte, så kanske jag kan hitta något :)

Ciao Jh's


gullungar

Vad gulliga läsare som hittat hit! Det tackar jag för. <3

Att dem aldrig har läst en bok och skriver om saker dem inte har en aning om det struntar jag faktiskt fullständigt i! Lite tråkigt med okunniga bloggare men det är väl upp till var och en antar jag, haha gullungar! Puss ciao

Jh's


stor som ett hus

Hejsan, nu har jag och Josse varit ute och gått. Det var jätte skönt, roligt att äntligen träffat Josse igen! Det har ju varit min libeling enda sedan jag flyttade hit och fast att vi ses väldigt sällan nuförtiden, så har hon en plats som ingen annan kan ta och det känns bra när hon fyller ut den! Idag ville jag även vara med min andra bästis nämligen sjöösan men fröken tycks ha roligare saker för sig än att vara med mig så det får väl bli imorgon då kanske! Om de skulle passa haha! Men jag saknar dig massor, jag är ju van att ha den ljusa stämman av hennes röst i örat 24/7 i valiga fall men nu var det typ 2 veckor sedan! Dåligt, jag vill bli stor som ett hus och svulla (det är inte långt kvar, jag kan nog redan i dagg klass som en mindre friggebod!) i mig tusen kilo godis och av någon konstig anledning gör jag det bäst med sjöö!


Ciao  <3


blondi

Mitt rätt jag kan jag endast vara som blond, och fast tiden med nästintill vitt hår är över ska de absolut bli ljusare så är det bara! Imorgon blir det hår färgning så det står härliga till!

 inte igen, men ljusare ska det garanterat bli!


fl

Det här är så larvigt och om jag kunde skulle jag avstyra det hela, gräva ner det och glömma det men jag kan inte!


Visst är det underbart att läsa inlägg man inte förstår, jag ber om ursäkt. Jag kan istället bekänna att min första "rena" dag gick skit det gick bra hela dagen men sedan hade mamma gjort pasta sallad (min svaga punkt) och med min dåliga självdisciplin och lite tjat slank det ganska snabbt ner lite sallad, attans!


JH's


vatten

Nu kan stressen, ångesten och alla mat sakta sjunka undan för nu är julafton över lite tråkigt tycker jag men samtidigt skönt! Jag har fått så himla fina presenter och det syntes verkligen att folk ansträngt sig och lagt ner tid för att ge mig alla fina saker. Tack snälla.


Men i och med att julafton är över börjar även min "inre rensning" jag får inte äta förens på nyårsdagen och det är bara klar vätska som gäller fram till dess (vatten,te). Jag ska även tänka igenom mina brister, färdigheter och mål som jag klarat och misslyckats med så att jag verkligen har avslutat det här året innan jag börjar det nya!


Ciao JH's


GJ

Hejsan nu är jag tillbaka på benen efter att hela familjen gått igenom halva landets sjukdomar, fast vi har faktiskt haft det riktigt mysigt. Bäddat ner oss i soffan och spelat både vanliga spel, ps och pc. Det smidigaste här är att aldrig vinna för då får man hela familjen i mot sig, men envisa och dåliga förlorare som vi är alla syskon är det ganska mycket bråka, to bad för p och d att jag är mycket stakare! I morgon åker jag till pappa för att fira jul, sjukt. Hur gick det till vart tog alla dagar vägen? Jag tycker verkligen synd om alla små barn som vill ha snö på julen, fast mest synd tycker jag om mig själv hallå! Det är absolut inte acceptabelt att fira jul när det är 7+ nixno det känns inte okej!  Jag kommer förmodligen inte blogga på ett tag så jag önska alla en jätte fin, super trevlig och den bästa julen ni någonsin haft! God jul


All my love JH's


Happy jullov!!!

Tjosan, nu var det ett tag sedan, ingen! Det där börjar ju bli min standardreplik här i bloggen, haha! I vilket fall fick jag lov förra fredagen och det var min happy day gud vad jag behövde det. Så nu de här dagarna har jag varit hos min pappa vi har jul fixat, myst och gjort allt man ska göra in för jul. Snäll som han brukar vara min lilla pappa så fick jag peka ut min julklapp och jag är väldigt nöjd. Den kommer sitta som smäcken om några månader. Sedan tog jag mina två sjukt tunga väskor och drog vidare till min farmor. Och det var bäst som vanligt det finns ingen som är som min farmor, det är verkligen tur att jag har henne. Det är så lätt att vara där, hon bryr sig och tar hand om en som man skulle vara ett litet barn och ibland finns det inget bättre. Och efter som jag skriker till mig uppmärksamhet är det perfa att vara där hon dansar med klackarna i taket så fort hon tycker att jag gör något bra, haha. Det är skönt att någon tycker det!


Yes, sammanfattningsvis kan jag säga att lovet börjat riktigt bra och att jag har en super bra känsla i magen vilket kan vara farligt, jag väntar på bakslaget och jag vet att det kommer bli hårt.


Sedan har jag tusen fjärilar i magen över nyår jag är så sjukt glad att jag blivit bjuden och inte av vem som helst utan av Natalie själv, haha jag hoppas inbjudan står kvar!


Förlåt Sverigesregerring

Förlåt mig Gud, Jesus, Sverigesregerring, Fredrik Reinfeldt och alla andra också för att jag försökte utnyttja systemet, förlåt, förlåt det ska inte hända igen, inte på ett tag i alla fall.

Yes ni som känner mig vet att jag ibland pratar innan jag tänkt efter och att det kommer en och annan mindre osann mening då och då, det är oftast inte med flit det bara kommer men i vilket fall så ska jag berätta vad som hänt för jag har så sjukt dåligt samvete!


Okej för en månad sedan ungefär hittade min mormor ett års busskort och faktiskt så ringde hon polisen och frågade vad hon skulle göra, men det sa att det förmodligen var spärrat och att det inte är något att göra åt saken. Gullig mormor som jag har frågade hon om jag vill testa detta kort i fall det mot allförmodan skulle funka och det gjorde jag ju gärna, lite halv nervös en måndag morgon stoppar jag ner kortet och det kommer upp igen utan att låta konstigt, yes det funkade = 600 kr mer i månaden att göra roliga saker för, för Moi. Så nu har jag åkte på det några gånger men i lördags natt la det av, jag vet inte varför? Men jag slutar ju på fredag nästa vecka och jag har verkligen inga pengar att köpa busskort för, det är det eller julklappar, så nu kommer storyn.


Jag hade tänkt ut värsta planen och ringde östgötatrafiken för att med en och annan lögn ljuga till mig ett månadskort, jag fick prata med säkert sex, sju personer och kopplades fram och tillbaka, min lögn gick ut på att "hej mitt skolkort har gått sönder och skolan säger att jag inte kan få ett nytt förens i Januari men att jag kan få ett månadskort gratis av er, stämmer det?"  Svaret var, nej men jag tjatade med min ledsna röst och sa att "men jag vet ju verkligen inte vad jag ska göra hur ska jag komma hem?" sakta men säkert börja dem smälta, men så PANG från ingen stans, " Ja din skola verkar ju inte ha någon kolla, vad heter du, vad är ditt nummer och vad heter din skola, så ska jag ringa och prata med dem så att du får ett nytt års kort"

Och dum som jag är säger jag vad jag heter, vad min skola heter och alla mina nummer, så lägger vi på och paniken börjar växa. För nu skulle hon ringa till skolan som skulle se att jag inte har till gång till ett busskort och då skulle jag bli anmäld av östgötatrafiken för att ha åkt på en anans kort = böter!! NEEEEJ så jag springer omkring i upplösnings tillstånd i hela skolan redo att bekänna mina synder, hittar receptionisten som just då pratar med juste, östgötatrafiken, shit med ännu flera lögner så får jag det hela att låta som ett missförstånd, och på råga på allt skyller jag på en annan, tack gud för att jag inte måste samla karma poäng du skulle jag vara en mask nu!   


jobbigt

Gud vad jobbigt det är att gå upp morgonen nu, imorse fick jag stressa som en tok och mjukisdressen åkte på = inte okej!


Skolan kommer verkligen vara jobbig in i det sista men det får jag ta, har inte sköt mig bra alls och kan bara skylla mig själv! Nu gäller det bara att hålla ut de sista veckorna/veckan och göra en bra avslutning (för mig är det kört). Så man kan vara hemma och ha lov med en skön känsla i magen.


Mamma och jag är mitt uppe i en tävling, vem som kan minska mest centimeter runt magen fram till den 23:e jag har inte tagit det på allvar men nu jäklar ska tränings skorna på, bye godis kvällar i soffan och hej jogging skorna och elljusspåret. Om jag skärper mig så blir det 3 kilo lättare innan de nya året önska mig lycka till!


RSS 2.0