CHACHA VADSTENAS COOOLASTE BLOGG HAHAHA!!

Ponnytail, ridskor, stor jacka och med en ridhjälm under armen det är så ni kommer se mig nu. And i love it,  jag har blivit en häst tjej, igen!  I tisdags följde jag med Ebba till stallet där hon rider för att provrida Lancer det gick bra så nu är han lite, lite, lite som min några timmar i veckan! Han är sjukt stor och lite bufflig men med lite tid kommer vi bli ett team, alternativt några brutna ben för min del! Vi får se.

I dag börjar lovet och det är så jäkla skönt, S K Ö N T!  På söndag säger jag bye till Svedala och hello, sol , bad och värmen, HEJ EGYPTEN

 Puss för nu

Ps Jag åkte skrick för första gången idag, jag älskar det! Isen kändes bättre än vanligt eller så har jag slipat skridskorna? Who knows?!



I början på terminen nollade vi alla cuites min lilla elin hade en töja med det här sjukt snygga trycket på, how fanceyy


N O S T A L G I

Jag sitter och bläddrar igenom min bilddagbok, herre gud!
Vad ska man säga tiderna förändras.

Samtidigt som jag dör lite inombords över min ganska barnsliga attityd som verkligen strålar igenom datorn (hela bilddagboken är väl ganska barnslig!) så blir jag så rörd över hur kul jag har haft under mina tre gymnasieår, jag och mina fetch, bundisar och bästavänner. Allt har gått så himla fort och på dem här tre åren har vi hunnit åka till häng med nu…

Omberg; Våran allra första mini resa var till Omberg. Där skulle vi ”komma samman”, vi hade kräftskiva med egen fiskade kräftor. Jag, Ebba och Emy tog resan till en annan nivå när vi hittade en levande kräfta som sedan las på alla möjliga ställen, hahah stackars kräfta och stackars alla som mötes av dens röda kräftklor.

Stockholm; Stockholms resan missade jag efter som jag var i fjällen då men enligt mina bundisar var det en jätte rolig resa, jag tror dem!

Abisko; ABISKO, ABISKO, ABISKO! Jag vet egentligen inte vad jag ska säga vilken helt crazy, underbar resa som jag aldrig kommer glömma!

 Norge; I samband med Abisko resan tog vi en tripp över till Norge, kollade in lite skidanläggningar och gick en guidning på ”Hurtig rutern”

 ”Vättern runt”; En av våra minsta resor, men den var så jäkla mysig. Det var vår, vi var kära och galna! Vi skrattade konstant hela resan…

 Estland, Lettland, Polen, Ryssland; Namngiven som Östersjöresan också en helt galen resa, verkligen. Vi fick se både lyx och misär i en konstig blandning. Och med en touch av oss blev det en party resa utan dess like. Tyvärr inte för alla efter som mer än halva klassen blev jätte sjuka och några hamnade till och med på sjukan, helt sjukt.

 Stöten; Underbara stöten vad jag saknar dig. Det var i påskas som jag och Ebba var där i tre veckor, dem veckorna kommer faktiskt att tillhöra några av dem bästa i mitt liv!

Tyskland och Skottland; Det var våran senaste resa vi gjort med skolan och som alla andra resor var den underbar. Jag upptänkte Berlin som numera tillhör en av mina absoluta favorit städer..

 Ja det här är dem flesta av våra resor men inte riktigt alla jag missade även några av våra praktiker. Vi har haft det så himla bra jag och mina allra bästavänner.

 Utöver det här har vi hunnit dra igång brandlarm, blivit jagade av nakna män, ett antal långa eftermiddagar på slottsbryggan, picknick i hamnparken och så klar skolan. I love it!

 2007 Början


 Stöten 2009 Mitten  

                                              Europa resan början på Slutet


RSS 2.0