JH's - PT

Sliten, galet, galet det är allt annat en berättigat! I går jobbade jag till stängning 2000 bussen gick 2040 gissa om jag trampade när jag cyklade hem.

 

Jag, hör och häpna, kom med bussen för att mötas av min bästis som garanterat fått tag på stans bästa lägenhet. Vindsvåning, sjuktfin!  Vi spela med andra ord (Natalie, Erik, Linda och Emils med andra ord) orden var pippi! Men det var kul jag var inte bäst dock de sög! Haha

 

Vi gick till Carl Johan/Carl Jan, jag drack pimms första gången ute i Sverige! Drick pimms!

Senare gick vi till Otten mest för att det inte var någon kö, det var de till hugo.

 

Jag tog bussen hem, sov. Vaknade gick i dimma, la mig! Nu har jag och mamma power walkat, jag behöver power i kväll är det hugo!

 

För några nätter sedan gick jag bekymrad ner och ropade efter min bror!

 

J: Pontus, PONTUS sluta.

M: Johanna vad gör du?!!!!
J: Letar efter Pontus han bara håller på!!!!

M: Va? Nej han sover hos sig, han är däruppe!

J: Han håller på och springer omkring.

 

Jag gick upp mamma kommer efter.

 

M: Varför är det tänt överallt?

 

Alla lampor var tända.

 

J: Ha där ser du, det är Pontus han bara håller på!

 

Detta utspelade sig utan min vetskap mamma åter berättade på morgonen, haha !

Höst- ?

Sakta kommer mörkret tidigare och tidigare för varje kväll. Det betyder också att hösten är på väg. Inte imorgon men snart. För tre år sedan satt en halvsur tjej med pirr i magen och räknade dagar tills hon skulle börja på Vadstenagymnasiet. I 13 år har jag vetat att höst betyder skola, nu betyder höst?!!!!!  Jag vet inte vi får se det är läskigt. Men kul. För att komma ditt jag vill måste jag gå många vägar och den första börjar i höst.

 

Just idag väntar jag att få svar från Kanada kanske kommer ett år av mitt liv tillbringas där. Vi får se.

 

I går kollade jag, min babybroo och mamma på Eclips. Ursäkta, men filmen var sjukt bra, galet bra, UNDERBAR….

 

Puss Johanna



Bilden är förvisso tagen i stöten mitt i vintern men guuud jag vill ha varm choklad med grädde och en sprillans tidning. Problemet är att vi inte har varken grädde eller mjölk och jag har redan plöjt veckans utbud på "skvallertidninga"- ett lättare beroende jag har, hahah!


Bo 'oo

Update. För en eller två vintrar sedan skrev jag ett inlägg om att jag sett en liten pojke i gungstolen vi har i vardagsrummet. Jag var ensam hemma och kunde inte sova den natten. Men efter de har det varit ganska lugnt.

 

För några veckor sedan fick Skrollan spelet gick lös på någon jag inte kunde se. Reste ragg skällde och kröp ihop. Jag sa som jag lärt mig ”gå härifrån, du ska inte vara här” den meningen får mitt hjärta att skena men jag sa den, om och om igen. Det blev lugnt.’

 

Imorse hittade jag min största bebiebrolla i mammas säng! Varför? Han hade vaknat av att en kille stod med skolböcker vi hanns säng. Jag trodde han ljög, P hånar alltid mig och säger att jag är en tönt som kan tro på ”spöken”. Nu vägrar han sova på sitt rum scaryyyyyyyy!  



J A G TARZAN, DU J H 'S

Jag och min bebisbror har mission- magrutor .  Därför snörade jag på mig mina välanvända, slitna löparskor (jag önskar, dem är typ splitternya, hahah) och gav mig ut och sprang efter jobbet.

 

Mamma skulle plocka upp mig på vägen efter 20 minuter. Jag sprang och sprang. Först möte jag ett rådjur som inte flytta sig en millimeter, det var lugnt. Jag var cool, flaxade bara lite med armarna. Jag sprang vidare med en skön, "jag är skogens-drottning-och-springer-tillsammans-med-mina-djur, känsla". När jag passerade gärde nummer 34 i ordningen, tyckte jag mig se en björn. En lätt Oh my god, Oh my god!,  känsla börja sprida sig i kroppen. Sedan kom en "Nej, nej det är säker bara en brunn, pjuh" känsla. När jag var kanske 60 meter ifrån fick jag en verklig "OMG!!!!! "känsla djuret var förvisso ingen björn men ett vildsvin. Känslan av att vara skogensdrottning vaknade till liv, lite som ”Jag Tarzan, du Jane!”  Först flaxade jag bara lite med armarna sedan började märkliga ljud tillta. Då sprang vildsvinet, jag kände segerns sötma och väntade på att Tarzan skulle hoppa fram och säga att jag var den coolaste ever. Då slog det mig, vildsvin är flock djur och om det var något som skulle hoppa fram så var de en flock med vildsvin. Jag la benen på ryggen och sprang hem.

 

Nyheter Jag har byt hårfärg! Den är nu nästan identisk med min naturligafärg vilket betyder att jag är ”Sverigeblond/råttfärgad”  Mitt ”uppdrag är att inte färga håret på 6 månader!! Om jag klarar det är det rekord. Önska mig lycka till puss



På kvällarna n'r jag inte kan sova spelas en liten Mallorcaserie upp jag saknar det! Och jag sknar er! puss


RSS 2.0