den bästa sommaren <3!

Nu är det kallt, snö och vinter mina ögon är tår fyllda och jag är så himla ledsen på mig själv! Men så kollar jag tillbaks på sommaren som troligen var den bästa i mitt liv och jag blir så jäkla glad, jag träffade två nya kompisar och fick bo med en av mina allra bästa vänner i ett jätte stort hus på ett jätte stort berg. Jag blev "bilnappad" och fick åka med grabbarnagrus till Gränna. Vi hade galna kvällar och soliga dagar, vi bodde vid Vättern och bada varje dag mina skor flöt i väg så Ebba fick simma och hämta dem dock hade hon ingen bikini både hon och jag dog när det kom  tusen turister! För mig är det så roliga minnen för er är det bara ett väldigt rörigt inlägg! Fast bilderna är så himla finna och sommaren kommer alltid finns kvar!

 Det var sommar och underbart! Fina Jennifer vid Vättern.

 Vi hade happy houer 24/7 Vi hade piknick med x och x! Haha
Jag är fett sliten men med my love vid min sida kunde "ankmunnen" åka på i alla fall! Ebba <3
 Omber jag kommer aldrig, aldrig glömma den sommaren!

Jag stod glad i shorts och trixade i köket! Hahah

 Japp jag säger det igen det var den bästa sommaren och jag kommer inte glömma vättern,solen, Ebba, Jenna, Jennifer, badet, berget nix jag kommer inte glömma något! Men back to life och den kalla vintern och all besvikelse!


frassevovven

Tjosan jag hinner bara skriva snabbt, jag kan säga att helgen var riktigt bra och det var så himla kul att vara med Hanna jag ville inte åka hem. På fredagen mötte hon mig sedan åt vi en god middag, pratade kollade på lite gamla bilder och sedan var det bio dags! Lovely men böckerna är tusen ggr bättre, läs dem.


Lördagen var stress på stan och sjukt mycket plugg!


Och i går passade jag den lilla Frasse vovven och blev bjuden på en pasta middag, de är så gulliga!


Och så i dag har jag pluggat, kvällen började med lite singstar och mys men spårade ur när dem från bryggan (det andra internatet) kom och startade snöbolls krig! Omg haha det var sjukt, uch! De ska få igen puss


Ciao jhs


Hanna

Gud, jag vet inte vad jag ska skriva det finns så mycket men jag vågar inte gå lös då kommer jag bli helt ensam, hallo ensamhet min nya bundis!



I dag är det fredag lovely, men jag vet inte det är lätt att åka hem och tro att allt är bra no no så är inte fallet!  I vilket fall tänker jag inte tänka på det i helgen och i dag ska jag som sagt till Hanna och det ska bli så himla skönt, gud vad jag längtar till i kväll.


den bästa glädjen

Uch, jag kan verkligen inte sova det kryper i hela kroppen av obehag som jag inte vet varifrån det kommer men jag vågar helt enkelt inte sova!


I kväll bröt jag ihop totalt jag orkar inte, jag saknar Emy jag saknar Malin jag vill att saker ska vara som förr, snälla hur patetisk kan man bli på en skalla, jag kan tycka att det är okej att sakna människor men att börja tänka tillbaka på saker man vet omöjligt kan hände igen, då har man gått over the topp! Tyvärr är det ju inget man styr över så jag får väl sitta här i min hög av näsdukar ett tag till!



Men på fredag åker jag till Hanna i stan där jag ska försöka tjata till mig middag på paus och bio, twilight. Där stannar jag tills på lördag då blir det hem, hem som gäller men på söndag åker jag hem, tillbaks till Vadstena och ska jobba, haha jobb och jobb jag ska passa en hund som heter Frasse men hanns husse och matte är super trevliga och jag får "en liten slant" så det kommer att bli jätte bra!


Jag har ju inte skrivit ett ord om Wictroria/Wicky som jag delar internat "lägenhet" med, förmodligen för att jag inte känner henne, vi har inte sagt ett ljud till varandra mer än, god morgon, god natt, vi ses och då har vi bot ihop i två månader. Hur sjukt är inte det? Trotts det är jag lite orolig för hon kommer aldrig hem, klockan 23.00 "måste" vi vara tillbaka och klockan är ju lite mer än så! Jaja det är inte första gången men jag har andra saker än henne att tänka på.



Då blev det ett ganska tråkigt inlägg igen men kära läsare "skadeglädje är den bästa glädjen" så varsågoda njut av mitt misslyckande, för jag kommer igen om ett tag i alla fall.


Ciao  jhs
Edward ? <3


för oss

Det är hårt, svårt, tufft, jobbig, många gånger bara skit men faktiskt allra mest riktigt bra that's life! Om det är någon som vet det så är det du, det är vi som vet och det är vi som har som gjort det. Jag förstår dig absolut utan att egentligen veta varför, jag tänker på dig utan att veta vad du gör, jag förstår det också! Men jag kommer vänta och vänta. Det kanske tar dagar det kanske tar en kvart men vare sig man vill eller inte så går det och vi vet ju det!


Jag tänker på dig hela tiden och det räcker, bara du kan känna det <3

Jh's


måndag

Veckan kommer bli hemsk, men jag antar att det bara är att bita ihop! Uch, jag orkar inte, ge mig ett varmt land och två veckor att ta tag i mig själv tack. I dag har jag bara psykologi ooch det tycker jag faktiskt är ganska okej men det är så mycket vi ska göra.



Efter som veckan kommer bli lång, tråkig och sjukt mycket plugg så får jag försöka hitta på något  kul, kolla igenom min budget och om jag har råd kanske jag kan fixa naglarna som en liten pressy till moi!:)


 Jag tycker det är jätte fint med de "franska naglarna" året om!


11

Hej jag heter Johanna och ser ut som 11 men är egentligen 17,5!  Hahah ärligt talat så bryr jag mig inte egentligen om att jag ser sjukt liten ut, men ibland svider det mer än andra gånger!


I går var jag bjuden av Jennie för att fira hennes brors 20 års dag som dock, om jag har förstått allträtt, är idag? Vi åt middag och det vara väldigt trevligt, sedan kanske det kunde ha slutat bättre men jag kan inte ta på mig skulden av att hissen inte går ända upp på alla och tack och lov flippade jag inte ur.


Vi bowlade också det är inte något jag kan skriva ditt som en merit för jag är så himla dålig, Jennie som också hade påstått sig vara "jätte dålig" kom två hela tiden, mastern var dock Simon/Skinny!


nivån är för låg tejer

Om jag är besviken? Ja, väldigt faktiskt, men jag tänker inte vara ledsen no no. Vi har aldrig legat på samma nivå. Eran nivå är inte dålig, men min är så mycket bättre jag är ledsen tjejer men jag tror att det är dags att säga ciao <3


Ledsen? Nej för fasen jag är så glad att knapparna flyger!


tvätta fram till jul

Tvättiderna har precis kommit upp och det finns inget som det blir så mycket bråk om här på internatet som om tvättiderna, men nu har jag skrivit upp mig varje vecka fram till Jul och Alexandra skrev upp Natalie också, så nu kan vi äntligen få tvätta, alla ettor som i vanliga fall skriver upp sig på varenda tid kan stå där med sin smutstvätt, hahaha.

Idag har jag varit hemma, sovit och haft ont i magen det har jag å andra sidan haft hela veckan, undrar varför, uch, det är verkligen inte kul!



Nu ska jag snart packa, städa och bege mig hemåt. Jag vet inte det känns väl okej men, mest som att jag kommer att släppa hem på massor utav besvikelse. BE HAPPY!


Alexandra en vardags lyx

Ingen har väl missat filmen Mama mia, jag älskar den så häligt klysiga musiken, men tro det eller ej så jag gillar jag inte filmen, visst man behöver inte tänka när man ser den, den är lycklig filmen igenom och det är en jätte fin miljö men mer än så är det inte! Det är faktiskt ganska förvånade för det är sådan typisk Johanna film. Och jag verkligen älskar musikalen, som jag förvisso bara sett på engelska när jag var typ 12 men ändå! I vilket fall så lyssnar jag på sound tracket nu och laddar samtidigt hem lite Julmusik super mysigt. Det är sådan tur att jag har min "lilla" kusin Alexandra här annars skulle jag vara väldigt ensam nu!

 FilmenVS Musikalen

förlåt ????

Vad är det för fel på mig? Det måste vara något alvarligt, kanske händer det som hittills bara varit tomma skämt, kanske blir jag kvar i Vadstena längre än tänkt, dock inlåst på någon avdelning i en annan byggnad. Nej nu kanske jag överdriver men det ända som jag får höra now days är att jag är så konstig, beter mig som skit, är elak and so on. Det är inte kul, inte alls, det kanske allra värst är att jag på alvar inte vet vad jag gör för fel?

Detta gör att jag inte alls har någon lust att vara med någon eller några, för faktiskt tro det eller ej så är det väldigt sällan jag vill göra illa människor med flit.

Detta har påverkat min "ickebefintliga närvaro" de senaste två veckorna, och jag vet inte vad jag ska säga, jag har ju inte haft några ytliga "skador" och i papperna står det skolk men jag kan inte påstå att jag mått så jätte bra i alla fall! Jaja gud vilken klagare jag är jag lovade ju att sluta men jag tror att inlägget är något slaggs förlåt till alla som jag gjort illa det har som sagt inte varit med flit, tyvärr kan jag inte lova någon ändring då skulle jag gjort det för länge sedan. FÖRLÅT


I dag har jag varit och betalat två fakturor helt själv på banken, det var först gången så jag fick be kassörskan om hjälp men jag måste ändå påstå att jag kände mig väldigt "vuxen" när jag lämnade banken, dock med en väldigt tom plånbok! Sedan har jag kollat upp en ny tränings form jag ska börja på jag vet inte exakt vad den heter, men det går ut på att man står på en maskin som vibrerar och samtidigt gör olika övningar. Det ska tydligen vara jätte effektivt och en halvtimma på maskinen motsvarar en och en halv timmes vanlig träning, hur bra låter  inte detta?!


Ciao jhs


think pink

Tjosan, i veckan har vi rosatema i skolan, och tror mig hela skolan är rosa! Det hänger rosa hjärtan, rosaband och allt möjligt helt galet. I dag hade vi en föreläsning om bröstcancer och det kom två "damer" som båda hade fått tagit bort ett bröst och levt med sjukdomen väldigt länge, en utav dem hade fått återfall och hade cancer på fem ställen, i hela skelettet, det var jätte hemskt och sorligt och det slog mig hur himla lite jag vet, men jag lyssnade och tog till mig vad de sa och här är en liten sammanfattning. Det är den vanligaste cancern hos kvinnor och varje år drabbas ca 7000 av dem är det 25% som inte överlever. Den yngsta dem här hade träffat var femton och de har också märkt att det kommer fler och fler yngre. Det räcker som sagt inte alltid med att ta bort bröstet utan cancern kan sprida sig i hela kroppen och vissa får leva på cellgift hela livet. Män och killar kan faktiskt också drabbas det är cirka 50 män om året som får diagnosen bröstcancer.  

Det sjuka är att när de drabbade lever och kämpar med det här dagligen och det är så många unga som drabbas så tycker man ju att alla borde vilja underlätta för dem så mycket som möjligt, genom bidrag, gratis peruker mm glöm det, bor man i Östergötlandslandsting får man betala sina peruker helt själv medan i Skåne tex. Kan du få upp till tre om året gratis, men om man tänker efter så vad fasen är tre peruker om året, man går ju till frisören minst sex gånger per år och då är det ju oftast för att håret är slitet det blir ju peruken också såklart, nej det där tyckte jag var riktigt dåligt! Det berättade självklart mycket mera och jag tyckte det var jätte intressant och alvarligt talat så känn igenom brösten minst en gång i månaden, för det här var sjukt sorligt!


Ciao JH's


dålig dag

I går hade jag en dålig dag, igen suprise, jag orkar inte!

Men jag vinner inte, tro det eller ej, på att skriva tusen tråkiga, klago inlägg. Nej ner med allt vad det pessimistiska innebär och upp med allt positivt.


Bara en dålig sak till, jag saknar Emy!!!! Jag tror jag ska skriva ett riktigt långt mail till henne!


Ciao JH's


Patetiskt

Det är så patetiskt att säga att allt suger, men eftersom jag är patetisk så säger jag det, allt suger verkligen. Jag vill hem och jag vill hem nu! Och det är bara mitt fel och det är precis så jag vill ha det, så många anledningar som möjligt att tycka riktigt synd om mig själ!

Det finns så många saker jag borde eller ska ha gjort, tvätta, städa, plugga, träna, vara social och vara allmänt normal. Jag kommer inte att uppfylla något utav det så snälla klubba mig hårt i huvudet och gräv ner mig i en grop! Ni kan gräva upp mig runt första  december då borde jag vara på bättrings vägen!


För övrigt så har jag köpt nya örhängen och det var väl bra men jag har inga pengar så jag lever som en liten luffar unge, inte bokstavligen, inte bildligt heller men tankemässigt. Hallå ska inte jag vara glad nu, jag får ju äta mat! Mamma och jag pratade lite om olika depressioner i helgen undrar om man kan slå upp " efter två till fyra dygn utan mat ställer kroppen om sig och börjar vänja sig äter man då, färsk pasta med feta och körsbärstomater direkt efter svälten uppstår ofta jag-är-så-fucking-sämst-på-allt-i-hela-värden-depressionen" om det inte står varsågod ni får gärna låna mina ord!


Ciao JH's


sista natten yeeees!

Sista dygnet av självplågeri, jag mår skit men är så himla glad att det snart om 15 timmar är över! Som ni har läst är listan med negativa saker så långa att den skulle gå fem varv runt jorden medan de positiva är så få att jag kan räkna dem på handen, men om jag skulle nämna några så skulle det vara att, hörseln förbättras, luktsinnet är på topp 24/7 just det är dock ganska jobbigt och sedan blir magen lite plattare, tyvärr är det de ända jag kan komma på. Jag ser ingen skillnad överhuvudtaget på kroppen mer än ganska många blåmärken efter som man blir så sjukt klumpig. En sak till alla har faktiskt varit väldigt gulliga och förstående  trotts allt, det tackar jag för.


Men det har inte varit lätt som sagt, två gånger den här veckan har skolan delat ut glass, det har varit taco i maten för första gången sedan jag började och det ända vi har kollat på tv är mat program. I morgon ska jag vara bäst på Naturkunskapsprovet sedan ska jag springa hem och ta ut mina alla sista krafter innan jag äter min första mat på fyra dygn jag och Natalie ska äta pasta med tomat och feta, i love it!


Önska mig lycka till en sista gång denna vecka puss ciao


Natalie och Ebba ni har varit så sjukt duktiga och peppande det tackar jag för fetch<3


ledsen för tjatet

Det enda jag tänker på är mat, mat och mat jag är ledsen att jag tjatar men det är det enda som finns i mitt huvud, vad jag ska äta först, vad jag saknar mest, hur mycket jag ska äta, när jag ska äta, hur illa jag mår, hur jobbigt det är ni ser jag kan tjata på hur mycket som helst.

Jag kan inte se något positivt med det här alls möjligen att magen har blivit mycket plattare det är dock det enda. Men nu ska jag bara stå ut två dagar till, två dagar vad är det inget eller hur?

ciao en döende JH's


många långa tankar

Jag mår så himla illa, jag vill bara lägga mig ner och dö! I dag är det andra dygnet utan mat, bara teh och vatten och det är så tungt, jag har inte sovit allas på hela natten, utan haft ont i magen och mått illa. Det känns just nu inte så jätte kul längre fast samtidigt är det lite komiskt. Tre tjejer var av två de senaste året har ätit minst ett kilo godis i veckan, druckit alldeles för mycket Cola light bestämmer sig för att sluta äta, och inte nog med det vi inbillade oss att det skulle bli lätt, haha!


I natt började jag tänka på alla med sjukdomar som anorexi och bulimi hur hemskt det är och hur svårt det måste vara för de anhöriga. För inte så länge sedan gick jag på en föreläsning där en tjej som haft anorexi men nu var "frisk" (kan man bli friska) och hennes mamma kom och berättade hur det var att leva i sjukdomen och som närstående att se sitt barn, i det här fallet tyna bort. Det är så många saker jag inte har tänkt på som tillhör sjukdomen som följer med vare sig man vill inte så som lögner, tvångstankar, självhat, sömnproblem och en helt skev själv bild. Hon berättade om hur hon aldrig fick komma till ett bra och ordentligt vårdhem utan låstes in på olika psykhem, hur sjukt är inte det!


Det som jag inte heller hade tänkt på var på hur svårt det är för människor med bulimi att få hjälp, på anorektiker är det ändå ett faktum att dem går ner mer och mer i vikt medan bulimiker, ganska ofta håller en jämn vikt eller till och med går upp. Det är mycket vanligare att människor med bulimi begår självmord än folk med anorexi, dem beskriver sig  som misslyckade anorektiker, de aldrig når sitt mål.


Nu blev det ett långt inlägg men jag tycker det är viktigt att tänka på hur hemskt det är Och att det är en sjukdom som alla andra, ingen man väljer!

Ciao JH's


fjäder av en höna

Jag hinner verkligen inte blogga nu men vad gör man inte för er kära "läsaren". Folk gör en fjäder av en höna när jag berättar om vår hungerstrejk, himlar med ögonen och skrattar lite tyst, det är faktiskt svårare än man tror. Det är inte hungern i sig som är det svåra, de svåra är att man ska bryta en vana som man haft sedan man föddes, vanan av att äta det är inget man bara lägger åt sidan det är svårt nog att sluta äta godis men att sluta helt är lite av en plåga. Som inte det skulle räcka är det en överlevnadsinstinkt vi måste äta annars dör vi. Och ja, jag vet att man inte dör på fyra dygn, trotts det är det enda jag kan tänka på GODIS det har gått jätte, jätte bra fram tills nu men nu kan jag inte tänka på något annat!


Önska mig dubbel lycka till ciao JH's


hungerstejk

Tjosan bloggen, idag har jag varit lite mer "alert" än igår jag har hämtat min bror på dagis, varit ute med gissmo, städat och packat alla mina saker för i dag bär det av mot Vadstena igen och det känns tungt... Gud det var sjukt läskigt igår jag visset verkligen inte vad jag skulle göra, ni vet tjejen jag pratade om från facebook  jag kan lika gärna säga att hon heter Fabina James och är helt jävla störd akta er för henne alvarligt. Hon skrev till mig på msn och frågade helt sjuka frågor som jag verkligen inte hade lust att svara på men när jag skulle blocka henne så gick det inte, det gick inte att blocka idioten dessutom så gjorde hon så att det såg ut som att jag hade svarat på hennes frågor jag svarade inte på någonting!  Jag vet inte hur eller vad hon gjorde men jag fick sitta och vänta till kl 00.30 i natt tills hon hade loggat ut då kunde jag blocka och ta bort henne jag tog bort henne på Facebook också.


Det stämmer inte riktigt att det finns en hon som heter Fabina James jag är nästan säker på att det är en äckel gubbe som sitter och försöker ragga upp små tjejer och när inte det funkar så sköter han konversationen själv, ni skulle ha sett den det var helt sjuka saker både frågorna och svaren saker man inte borde komma på att skriva uch, jag är jätte arg och jätte ledsen och hoppas att det inte blir något mer än det här nu!


Klockan tre idag börjar  min hungerstrejk den håller på till kl tre på fredag, jag är jätte nervös för jag måste verkligen klara det. Det är vårat projektarbete i historian, min grupp ska se hur man kommer att påverkas psykiskt och fysiskt av att inte äta. Det är alltså inte ett av alla mina "gå ner i vikt påhitt" utan det kommer att betygsättas. Men jag kommer att skriva varje dag hur jag känner. Egentligen om man tänker efter är fyra, fem dagar inte så mycket men det blir ändå många, många flera timmar än jag är van vid att inte få äta på. Önska mig lycka till.

Gruppen har bestämt att vi får dricka grönt the och vatten så det blir lite som en renings kur på köpet. När Natalie kommer tillbaka ska jag be henne att vi ska ta en före och efter bild och se om det syns något.

 Puss ciao JH's


a bad day

Tjosan bloggen hoppas ni haft en bättre dag än mig. Min största bedrift var att ta mig upp ur sängen och fixa mig uch jag hatar sådana dagar men nu är den snart över, det ända jag verkligen ville vara att gå ut med pajen, tror ni jag ringde nono. Men jag har i alla fall skrivit lite på min historia så jag får vara nöjd.


Dagens bekännelse är mest riktad till Natalie men hon är ju inte i Sverige just nu så jag passar på att få den ur mig. Det är nämligen så att det är en jätte skum tjej som har "tagit" alla Natalies vänner på facebook även mig då, Natalie har varit super upprörd över det och sagt att jag absolut inte får adda henne på msn! Gissa vad jag gör, jag kunde inte låta bli och hon är verkligen konstig, skum och störd plus att jag inte för en sekund tror att hon är den hon utger sig för att vara trotts allt det här så vill jag inte ta bort henne. Uch det är så stört allt! Så om jag är borta en dag spårlöst så vet ni ju var ni ska börja leta hah.


Annars är jag eld och lågor över Natalies BIG fucking Bday party, det kommer att bli så himla bra, jag bara vet det. När Natalie är igång då blir det bra. Tur att det är efter den 20:de för jag kommer ta alvarligt på temat och vill ha nya kläder jag ska se till att Ebba blir lika insatt som jag haha.

Ciao JH's


RSS 2.0