f i n e

Det gör ont. Jag måste andas, tänka själv. Det kommer bli bra. Nytt behöver inte betyda dåligt…



Det får göra ont. Ibland


N I V E T

Ni får mig att skratta och ibland faktiskt också att gråta, när det går bra för er går det bra för mig!

Ni har släpat mig ur sängen, ringt och tjatat och sagt ifrån. Ni har kramat mig när jag är ledsen och skrattat med mig när jag är glad. I mer i två år har jag kallat er mina allra bästa vänner, ni är min familj.

 

Vi har åkt halva jorden runt tillsammans, vi har delat rum och lägenhet. Ni har sätt mig när jag mår som bäst och när jag mår som allra sämst.

 

Ni har avslutat mina meningar, ni skrattar innan jag kommit till det roliga, ni rycker på axlarna när jag hetsar upp mig. Ni är min klocka, mina mini mammor, ja, min vardag.

 

Om exakt sju dagar kommer vi stå med vitamössor, överväldigade, lyckliga och känslosamma.

 

Ni mina älskade vänner är något av de bästa som hänt mig puss :)





   


Home

Sverige vissar sig från sin bästa sida, underbart! I fredags fixade jag och mamma en piknik, med sallad, sushi, vattenmelon och skumpan… Vi höll på att hungra ihjäl så vi orkade bara gå till ”grannberget” men det var fin och soligt.

 Mina två människobebisar åkte till sin padre, men mina andra två har jag gosat sönder haha gud vad jag har längtat efter G och S love   





time of my life

Jag är hemma, jag lever.

 

15 Vadstenagymnasiet tjejer

4 Veckor

1 Hotell

1 Okysst holländare

1 Kysst spanjor

2 Nätter på sjukhuset

4 Olika sjukhus

1 Tur med ambulans

1 Natt i polisbil

3 ”Möten” hos chefen

100 Gråt

100000 Skratt

7 Vattenblåsor på fötterna

18 jobbade arbetsdagar

1 Spya

1 Näsblod

3 Bad i havet

1 Soluppgång på stranden

Många ny vänner

 

Ett namn, en tjej, Johanna

 
The time of my life, Alcudia Mallorca 2010


Jag lever typ

Jag vet inte vad jag ska skriva... Jag lever just nu.

Det ar galet men bra! Jag ska skriva men inte nu!

Jag saknar er mina lovely bundisar, gud vad jag inte klarar mig utan er... Haha Hur ska det ga ALL MY LOVE TO YOU MY LOVES


Cou Cou!

Efter en valdigt roligt, intensiv, harlig, intressant och bra helg ar jag tillbaka!!

Jag har traffat valdigt manga trevliga ungdomar fran Europas alla horn. I var buss var det en tjej som var ganska bra pa engelska, sa hon blev mitt huvudsallskap, men aven de andra var valdigt snalla! Det var en kille som ocksa var valdigt bra pa engelska, eller ja han kunde typ allt, han snacka fyra sprak och var var personliga guide.. Lite val sjalvgod kanske ;) 
 
Det har blivit manga timmar pa buss och manga forelsaningar pa franska, men det hade sin charm det med. Precis som ryktet sager sa vagrar, i alla fall de aldre, att prata engelska, och om de gor det sa ar den inte direkt bra...
Pa fredagen fick fransmannen vissa vad de gick for. Vi gick och kopte tacos och at tillsammans och hade trevligt, vissa valdigt trevligt! Dar fanns alla tillbehor utom gurka, haha 
Jag har inte gatt och lagt mig innan tva en enda kvall och sedan var det bara att ga upp vid halv atta, for en ny dag pa franska. Frukosten har bestar minst sagt utav socker i alla former, haha, sa den energin har jag i alla fall fatt! France <3 Nutella  

Ibland efter resans gang har jag undrat var mina bundisar ar, for den har inte varit helt olik en resa med skolan... Kanske har det anda varit lite trevligare stamning pa bussen ;)

Jag har fatt lara mig att fransmannen ar riktigta gentleman! Inte en gang gar en kille fore dig genom en dorr eller later dig fa en samre plats, dar ligger svenskarna efter.. De ar aven otroligt bra pa att roka! haha, de har oftast los tobak och rullar sina egna cigaretter, och jag var tillslut tvungen att forklara att det ar ganska ovanligt i Sverige. Jag sager bara kan man bli beroende av passiv rokning sa ar jag det nu! 

Pussar fran Babe, haha

btw...
JAG EFTERLYSER AGAREN TILL DENNA BLOGG!!!


Mohaha!

Jaha, da drar man vidare... Varfor noja sig med att besoka ett stalle i Frankrike?!

Idag kl. 13 aker jag till Lyon. Nasta dag vidare till Strasbourg, sedan blir det tva natter i Metz och sista natten tillbringar jag i Paris! Jag kommer resa med en grupp ungdomar, som jag har forstat ar engegerade i EU, och vi ska saklart traffa viktga EU personer och gora andra sma besok. Det anda jag ar lite orolig for nu ar saklart min franska! Det kanns lite som att jag lurar de har seriosa ungdomarna som ska gora en sa intressant resa, men jag kan nog leva med att de tror att jag ar lite knapp.. For jag far aka till PARIS!!!

Sa jag ar tillbaka har pa mitt lilla kontor pa tisdag, da hoppas jag fa lasa om nya aventyr fran andra stallen i Europa, sa kanske jag berattar vad jag har haft for mig!

Hall tummarna for mig, tack :D


à tout à l’heure!


O M G

Trilla av stolen var en underdrifft min kara van jag fullkomligt lag pa golvet och lov prisade de hogra makterna, hahaah!

Jag saknar er mina Bundisar men det vi ni redan.

I dag jobbar jag min andra dag helt okej vi jobbar med nagra party glad finska tjejer hah jag kan ju lova att det ger den finska parytgloden ett ansikte.

I gar gick de ut vid 2 kom hem 06.30 duschade och motte oss pa jobbet 08.30 ganska imponerande om en manad kanske jag kan gora det samma jag loigger i hard tranning haha!

Nu maste jag skynda borjar igen om en timma typ puss

RSS 2.0