?

Jaha, vad gör man nu då? Jag har varit ute, kollat på film, läst en bok, ätit lunch, pluggat men nu då haha vad borde man göra nu?! Det här är den allra första helgen jag stannar kvar och jag fattar verkligen inte, vad borde man göra. Det känns som jag hinner göra mer saker här på några timmar än vad jag gör på en vecka. Läskigt det blir ju lite ensamt efter ett tag också. Jag undrar vad becca gör jag har inte sett någon på hela dagen/kvällen. Jaja jag har ju min underbara breaking down<3! S¨å kan jag ju faktiskt börja med maten ciao  
Hotell livet i polen?!


I love endorfin

 thanks lord, för naturkunskapen, är jag seriös?! Yes of course, någon gång den här veckan fick jag lära mig om endorfinet och idag är det min bästavän. Jag började dagen med en väldig lång sovmorgon, sedan knöt jag på mig träningsskorna och sprang fyra kilometer, solen sken och det var massor av folk ute men det bästa av allt var att det kändes så bra.  


Att det är sol i Vadstena gör mig galet glad, för er som inte bor här går det faktiskt inte att förklara men det är alltid grått här, alltid! Man lever liksom i en bubbla men vänjer sig ganska snabbt men så fort solen kommer fram minns man hur mycket man saknat den! Och det gjorde den i dag den här dagen kan ju bara fortsätta på ett väldigt bra sätt! På onsdag blir det snö när vi åker till fjällen med klassen underbart! Sedan nästa måndag åker håret av en gång för alla och som jag sagt kommer jag förmodligen att gråta, haha men eh! Sedan på tisdag åker jag med min pappa och bror på semester till "C öarna" där vi ska fira pappas 40 års dag! Hoppas ni får en jätte bra dag puuss!






JH's = Fröken duktig

Tjosan, tjosan alla blogg diggare, haha hoppas ni har en bra kväll. Jag sitter just nu i Vadstena, tro det eller ej! Jag bestämde mig för att stanna, tidigare idag, så nu sitter jag här. Efter som jag bestämde mig så sent hann jag inte skriva upp mig på listan, utan fick snällt gå till elevhemspersonalen och fråga.


J: Heeeeeeeeeej, är det okej om jag stannar i helgen fast jag glömt att skriva upp mig på lista. (super gullig röst)

Alla höjer ögon brynen!

J: Ja, det ska bara var jag här ingen annan av mina kompisar stannar!!

Alla tittar på varandra

J: Ja, så det skulle vara jätte snällt om jag fick göra det.....

E: Jaha men vad skulle du göra då plugga och städa?

J: Ja, ja precis det är faktiskt vad jag ska göra!

E: Okej, men du får lova att du sköter dig!!!!

J: Ja, jag lovar bara städa och plugga.

E: Bra, då är det okej vi litar på dig!


Yes, det är jag nu förtiden JH's = Fröken duktig. Men det är väl inte så illa det heller och jag har hunnit göra så sjukt mycket saker jag började med att gå hem och byta om gå ut och gå tre km och sedan springa lite intervall övningar, gick och handlade middag, städade, lagade middag, kollade på arn 2 och nu sitter jag här sedan ett tag tillbaka och kollar på Laguna! Sista avsnittet i säsong tre fick mig att bryta ihop totalt hah jag känner verkligen igen mig, och saknar vissa människor så jag dör det värsta är att en del kommer jag aldrig få tillbaka. Men så är livet.    Just nu pratar jag med Hanna <3  hon är bäst!!


idc!

Den här veckan har varit så jobbig, jag orkar inte ens skriva om den. Men i morgon är det sista dagen och nya tag! Just nu är jag så glad för att jag äntligen har fått lämna in min uppsatts det har varit sjukt mycket fram och tillbaka och jag satt uppe till halv tre i natt för att fixa det  sista, men nu är det över!


Idag ska jag gå och träna, äntligen jag ville träna i går också men det fanns inte en chans att jag skulle hinna så jag får ta ut mig extra ordentligt i dag, underbart haha NOT! Nej, jag kan verkligen inte förstå människor som tycker att det är roligt och framför allt kan jag inte förstå att dem tycker det är skönt! Där i mot älskar jag känslan efter, den är faktiskt underbar! Ja, hoppas det är bra med er och nu har ju mitt liv börjat igen i alla fall för ett tag.


Puss ciao


kvällens

Kvällen's


Nu ska jag snart hoppa in i duschen, så jag kan komma in i rätt plugg stämning, tänka igenom och organisera allt. Så det bara är att sätta sig här och skriva sedan. Mjukiskläderna ska på mina fina mys strumpor och sedan bär det av. Fram tills på onsdag säger jag farväl till mitt offentliga liv och, lägger mig fram tills des under böckerna.


Idag hade vi en jätte bra föreläsning som hölls av flera nyktra alkoholister och narkomaner. Det finns inte så mycket att säga men tänk er för det är så lätt, att falla dit. Vi diskuterade ganska länge om att det egentligen inte är alkoholen eller narkotikan som är problemet. Problemet är att sjukdomen ger upphov till beroende framkallande symptom. Deras personligheter är knutna till någon slags beroende. Nu är det inte alkohol, men godis, mat, tobak, snus, svält, träning, självdestruktivt beteende saker dem valt att anse som mindre farliga har dem i stället tagit till sig för att tillfredställa sig själva.

Hur som helst var det en jätte bra föreläsning med jätte trevliga människor som jag verkligen hoppas att det löser sig för. Det hade det ju egentligen redan gjort, men vi får hoppas på alla andra som har någon form av tvångs beteende eller tankar, att ni släpper dem och var er själva. Oh det här är så klyschigt så jag dör, men det är så sant "livet är så sjukt jäkla kort så lev det som ni vill och inte som andra tycker är rätt, det är upp till er vissa vilka ni är och stå för det!" 


Nej, nu duschen puss ciao

 NEJ TACK!


farmor my love

Okänt nummer

Skskska vi handla p fredag ring mig

Okänt nummer

Skskska vi handla p fredag ring mig

Okänt nummer

Skskska vi handla p fredag ring mig


Yes nyfiken som jag är ringde jag upp flera gånger skickade ett sms, om att jag inte hade numret och visste vem det var. Men mobilen var avstängd och jag blev lite små irriterad, tjatade på både Ebba och Natalie hela dagen och ville veta vem det kunde vara? Jag släppte det och tänkte att någon måste skickat fel.  I stället ringde jag till farmor;


Arvidsson

Hej, farmor det är johanna

Tyst....

Hhahah hej Johahahanna hihihi.. har du fått något hihi sms haha?!

Nja haha tre faktiskt var det du som skickade dem?

Hahah sa du haha tre hihi, ja jag visste att du inte hade mitt nummer men jag fick inte plats med farmor i slutet...

Nej jag förstår det, du skickade ju bara tre sms det måste varit svårt? Hahah

Haha var det verkligen trhahae?!

Ja jag kände mig väldigt påkostad....

Ja, men är du inte lite stolt? Jag skrev det helt själv.. det tog tid ska du veta.

Jo det är jag faktiskt vad glad jag blir, tack.


Jag älskar verkligen min farmor och kan ibland önska att alla kunde få en liten del av henne, men nja det räcker med att dela henne med fem kusiner. I dag letade vi upp en bra väska till mig, en fin röd titan med två hjul, funderade på fyra men skippade det!  Den fick jag av min bästaste f och sedan åt vi tacos i kupolen och pratade om allt. Jag tror faktiskt att farmor är en av mina allra bästa vänner <3

ciao jhs


södern

I dag var det bara en lektion så jag hade lång sov morgon det var skönt  och behövdes verkligen sedan var det jag som gick jag raka vägen hem och pluggade.  nu ska jag byta om och åka ner och träna. I dag blir det lite step, spännande hoppas det går bra för det var så sjukt länge sedan.


I morgon bär det åt de södra brädgraderna? När jag ska åka hem. Veckan har gått fort och jag har som valigt gått i min egen dimma, det är lite läskigt det där, vad kommer att hända när den klarnar upp?  Nej nu måste jag rusa

ciao


jag dör

Gud, jag orkar knappt blogga. Jag är så slut i både kroppen och huvudet, efter en innebandy dag där jag började som en siamesisks tvilling och slutade som Zorro, några vurpor på golvet och ett antal fula ord senare var dagen slut. Jag åkte direkt till gymmet , men jag hann bara köra mage, bröst och armar efter som jag nu sitter på studietiden och ska försöka göra några av mina tusen uppgifter. I kväll om jag inte däckar, ska jag skriva av mig all ilska. Hoppas ni haft en bra dag, nu ska jag gräva ner mig i mina böcker. ciao


45mins ilska

Jag är så arg just nu, grr. Förmodligen för att jag kollade på klockan sista gången vid 05.30 och mamma väckte mig vid 06.11 jag har alltså sovit, 45 min. Jag blir så trött på det här, jag går och svär för mig själv, blänger på alla och har en inre önskan om att alla ska få genomgå, något riktigt plågsamt. I dag ska jag ringa flera viktiga samtal, gå till skolan, köpa tränings kort, träna och plugga för hoppnings vis kommer det hjälpa mig att somna i natt.


Bara för att jag ska ha en dålig dag så  går allt skit här är listan:

  • Jag har glömt allt smink hemma.
  • Det är sjukt mycket snö, rullväska + snö = ingen hit.
  • Jag och min ex bästis har nu bekräftat att vi inte hälsar på varandra offentligt.
  • Jag har så sjukt mycket rester i skolan, fast det är ju ingen nyhet!

  •  Vad inte prioritera skolan? Bara för att jag råkar lägga tid på att måla mig själv till en rabies kannin! I stället för att göra en av mina 1000 saker!

dröm fina drömmar

Sova, sova, sova gud jag borde verkligen somnat för länge sedan, uch. Jag för står verkligen inte varför jag inte bara kan få somna, det här tar så hårt på mig nu och det är det sista jag behöver.  I morgon ska jag skriva en checklista med alla mina rester, ja det är så många att jag måste göra en lista, ringa flera viktiga samtal och kolla om det finns möjlighet till att få gå till en psykolog. Jag går och bär på så mycket nu, som börjar bli så tungt, jag trodde att jag skulle klara mig själv men kanske inte vi får se. Hoppas ni sover riktigt bra, drömmer fina drömmar och vaknar på ett bra humör.


Tacka vet jag The hill som håller dem där typiska "jag kan inte sova ångest tankarna" borta!

Puss ciao Jhs


Märta Louise

Halv fyra släktes den sista lampan, och jag somnade ganska fort, trotts allt. Idag ska vi på dop, hela familjen det är min lilla kusin Märta som ska döpas, det blir första gången jag får träffa henne så det ska bli roligt. Annars ska det här bli en ordentlig plugg helg, ingen eller inte, jag vet faktiskt inte när jag pluggade senast.





Det vet ett jätte fint dop och jag har verkligen en jätte fin liten kusin. Hon döptes till Märta Louise Österström, Om jag minns rätt är det efter min gammelmormor och gammelfarmor, ganska ovanligt namn men faktiskt finns det inget som skulle passa henne bättre hon är så fin.


Vi var i kapellet i gryt, det är så fint där inne, en sjömanskyrka med tända ljus, fin musik och en bra stämning. Mitt i allt nästan i slutet, drog min gammelfarfar över mig, det var så nära att jag började gråta. Hade det kommit minsta lilla tår skulle en hel flod komma, men jag klarade mig sedan firade vi att vi fått en sådan ny liten fin tjej i släkten.


inegn yra, tyvärr

Att jag tror på spöken/andar det är inget nytt så det som hände tidigare i kväll fick mig att skaka som ett ask löv i hela kroppen.


Mina små söta gullungar till bröder hade sovit i kanske två timmar, mamma och jag satt och kollade, eller nja sov framför tvn när jag vaknar av att D skriker. Jag vaknar springer upp och möter honom storgråtandes i hallen. Han klänger fast vid mig och skriker och gråter.


D- Nej, jag vill inte sluta.

J- Daniel vad är det?

D- Nej släpp mig, låt mig vara.

J- Men Daniel kan du berätta varför du gråter?

D- Nej snälla gå!


När jag skriver det så här låter det som han skulle pratat med mig en vanlig dag när vi bråkat om vem som ska få den sista safften( ja, jag är för gammal för det egentligen, jag vet!), det gjorde han inte! Han var som fast klistrad vid mig och kollade ut i rummet. Mamma kommer och vi sätter oss i sängen, Daniel vägrar släppa mig, skriker och gråter, slår framför sig och på sig själv, ber dem sluta, gå, och låta honom vara. Om han pratade i sömnen? Nej, trotts att han var i sin egna värld svarade han hela tiden, varför han var rädd och för vem, på båda svarade han att han inte visste.  Han var sjukt rädd för något en sexåring förmodligen inte kan behärska. För vad det vet jag ju egentligen inte, men det värsta är att det inte är första gången alla gånger jag intalat mig att han yrar är över, tyvärr.  


Haha mina tankar på att jag skulle försöka att sova igen i helgen är över, förmodligen för ganska många helger framöver...


springa

I dag ska jag springa! Det tänker varje deg, stressar hem på med tjocka kläder, går ut och ser inte någonting. Det blir fortfarande mörkt alldeles för fort, men idag spelare det ingen roll jag ska ut och springa punkt. Förmodligen kommer jag få krypa hem de sista 2 km av flera anledningar, dels av utmattning och för att det är snor halt. Men som ni ser är det mycket snack och lite värkstad och ska jag hinna innan maten måste jag springa nu, jag hoppas jag kan skriva i kväll igen men vi får väl se. Om jag saknas i morgon så springer jag tycklingen ni kan ju börja leta där! Puss ciao


slp

Att jag inte längre kan sova på nätterna tar kol på mig, jag orkar inte längre. För hoppningsviss kan jag sova igen i helgen, annars är det time att uppsöka doktorn och be om en extra storburk med sömntabletter och sedan om det har några super vitaminer! I går var det taco kväll, det var riktigt trevligt dock drog vi hem till våra egna place i stället för att gå till Ebba som är sjuk. Idag bestämde jag mig på riktig för att göra alla rester klara så jag ska börja plugga ordentligt i dag. Men jag ska prova att byta teknik, nu brukar jag sitta i ett stökigt rum, dåliga lampor med datorn på. I dag ska jag städa, gå ut lite snabbt och handla hem lite frukt och hoppas på det bästa. Önska mig lycka till, haha.

ciao
 gissmo är min bäbis <3


vad är klockan

Hej bloggen jag måste erkänna ett ganska stort handikapp jag har. Det är nämligen så att jag inte kan klockan, haha det låter sjukt men det är sant varje gång jag ska ställa klockan, har bråttom eller inte koncentrerar mig ordentlig jag då kan man räkna med att jag kommer antingen för sent eller tidigt. Nu är det inte några fem minuter jag pratar om utan timmar. I går försova jag mig för att jag ställt klockan på halv åtta, alltså en timme försent, idag gick jag upp kvart i sex för att jag ställt den en timma för tidigt. Och nej tyvärr är det inte först gången, ni ska veta hur många gånger jag satt mig på fel bussar och sedan inte fattar nånting när någon ringer och är jätte arg och frågar vart jag är? Jag brukar svara; Eh på bussen vad tror du?!  Eller när jag kommer fram och ingen är där! Men det har inte alltid varit så här, när jag var mindre kunde jag klockan jätte bra, idag frågar jag mina lillebröder. Men för att lösa försova/vakna för tidigt så problemet ska Alexandra ställa klockan i kväll!


I dag ska vi ha "taco night" i skolan, det var faktiskt väldigt trevligt förra året så jag hoppas det blir det i kväll med sedan är planen att jag och sjöösan följer med till Ebbas place där vi ska sova i natt, haha mys bara vi kommer i tid i morgon! Vi kanske inte ens går och lägger oss föresten?!


I helgen ska jag lägga upp lite bilder på hur jag bor och vad vi gör. Och lite små typiska "internat saker" kolla det då. Det är verkligen dags att någon pallrar sig ner hit till mig någon helg!

 vad är klockan?!
puss jhs


oj oj

I dag var först dagen i skolan den var riktigt bra faktiskt, jag har bara psykosocialtarbete på måndagar och det hör verkligen topp fem av roligaste ämnena. I dag hade vi en super svår men viktig fråga, som jag tillsammans med min grupp skulle lösa. Frågan löd; hur får man bort prostitution från Thailand? Jag taggade till och gick igång till tusen och för sökte vända och vrida på det men hur jag en gör kan jag bara se ett problem, PENGARNA, alltid, alltid pengarna det är vi i "i- lands" länder som kan åka till Thailand och leva loppan, leka kungen över djungeln i en vecka eller två. Och det är Thailand som tror att det gör en vinst men en del av själen kan man aldrig köpa tillbaka, men vad gör det för skillnad när man inte har något val?! Nu sitter säkert alla duktig manns  läsare och tänker "man har alltid ett val" och okej man har alltid ett val men i det här fallet är det att säljas eller att i värsta fall dö! I vilket fall var några av mina mest bisarra förslag  var att, man kan smitta hela den kvinnliga befolkningen med aids så ingen vågar va med dem, inte någon vidare bra plan alls men det var en av dem första, tvinga hela den Thailändska befolkningen att gifta sig, så att alla var ihop och gifta, ganska bra plan tyckte jag tills jag såg statistiken på otrogenhet bland män! Sedan ville jag att man skulle "bannlysa" köparna, och ge en stor summa pengar till dem prostituerade som kunde bevisa att dem haft sex. Enligt mig är det inte "hororna" ursäkta ordvalet, utan köparna som är problemet vad är det för sjuka människor som lägger runt 10 000 kr för att få åka till Thailand och ha sex med en kvinna eller man som tidigare varit med tusen andra. Har vi helt tappat normerna och respekten för oss själva och andra, eller vart sitter felet? Hur kan det ens finnas ett problem det ska väl vara själv klart att vi inte säljer kroppar! Den tiden är sedan länge förbi och man kunde ju hoppats att vi lärt oss något, men grattis alla översittar länder vi har inte lärt oss ett skit!  


Dagens det har jag lärt mig; det hjälper inte med dyra skolor, högskoleutbildningar och bra kontakter, när vi ändå inte kan lära oss att ta ställning till frågor med självklara svar!


Vilket värderar inlägg det blev, haha nu måste jag verkligen försöka sova godnatt


 
Semesterparadis?   Inte ens hälften av alla turister som idag åker till Thailand skulle åka dit om inte prostitutionen fanns, sick ah?!!




ps är inte det här jätte likt Jpiens Clara? sjukt likt tycker jag i allafall på liten bild!!


månadshyra på studio 5?!

Jaha nu är det bara att packa väskan, ladda mobilen, leta upp nycklarna för i morgon bär det av mot Vadstena. Lovet har varit underbart utan undantag, men nu ska de bli kul att på allvar få ta tag och påbörja det nya året. Jag ska köpa träningskort och träna asset av mig för om mindre än om en månad ska jag stå i bikini. Jag kommer att behöva träna dygnet runt, jogga upp och ner några gånger i rulltrapporna på flygplatsen men, det ska gå och det kommer att bli bra!




don't stop me now

Tjosan just nu har jag flippet i hela kroppen, haha jag lyssnar på queen- don't stop me now, guch vad glad man blir. I dag åkte Alexandra hem till sig, efter att vi kollat på Veronica Mars maraton, det är vårat nya måste som kommer att bli jobbigt att göra sig av med när skolan börjar. Sedan ringde jag till Ebba det skulle bara bli en snabbis men vi hade ju hela lovet att ta igen, så två timmar senare, mer fjällen yra och update om lilla ebba och hennes "s" haha så la vi på då var mitt öra sedan länge överhettat.


I kväll är det bara jag och mamma hemma vi gjorde en god skagensoppa till middag och så har vi köpt sorbe tills i kväll, mysigt. Jag måste måla naglarna och lägga en ansiktsmask innan jag lägger mig, vilken jobbig kväll, haha. På måndag börjar skolan och yes, jag är redo för att bli söderplockad och utmattad men det är nu det gäller, le bara le så kommer allt att lösa sig!!


Jag har börjat tänka lite på min artonårsdag (har ni hört det förut) och nej det är inte nästa vecka, inte ens om två så ni kan andas ut ni kommer inte missa den. Men jag kan se framför mig att det ska vara en solig dag i mitten på juni, stora partytält, ljusrosa helium ballonger med långa silvriga snören och gula fjärilar som släpps ut ur massor av korgar. Haha jag vet inte vad Jenniepien tycker om det här efter som vi pratat om att slå ihop det?!





junior är hemma i svedala

I dag fick jag äntligen mitt mobila bredband, så jag knatade ner och hämtade det på posten tidigare i dag, jag är super glad. Men det bästa är att Jh junior, Alexandra är hemma i Svedala. Och här right now vi har inte setts på typ fem veckor eftersom hon har varit i usa och Hawaii dem senaste veckorna men nu är hon hemma. Vi skulle ha "tjej kväll" men Alexandra sover mest och jag sitter här men det är inte konstigt de kom hem i går efter 24 timmar i luften och 42 timmars tidsomställning.


I morgon kanske, kanske det blir en trip till stan men vi alla vet ju hur mycket jag hatar norrpan trotts det kan jag inte låta bli att strö min pengar över dessa skit affärer! Jag vill jätte gärna hitta en fin päls mössa till innan jag åker till fjällen. Just i den där frågan med päls kan jag inte ta ställning, tyvärr jag trodde att jag tyckte "gud för bjud det" och var i mot det men oh mössorna är ju så fina, så vad gör det att 3 fjällrävar har plågats till dötts när det blir en fin mössa ja kan ha i fjällen i tre veckor?! Jag hoppas att ni hör själv ironin riktat rakt mot mig själv! UCH


artonårskris

Att jag artonårskrisar är ingen hemlighet, läppar, resor, körkort, flytta utomlands ja listan kan göras lång på saker jag bara "måste" göra när jag fyller arton men, nej uch! Jag vill inte in my ass. Vad finns det för fördelar vad kan man göra då som man inte får eller kan göra nu?! Det är en fråga som jag vet att många tror dem har svar på men jag lovar att jag kan bräcka alla, lovar! Man kan ju tänka sig att med åldern kommer respekt, nixno my dears det gör den inte. Idag var jag på dagis för att hämta min lillebror, han och hanns kompisar är sex år och när jag kommer så skriker tio små dagispojkar "kolla en BH!!" och "stick din BH" jag vill bara stryka under att det snöade ute och jag var fult på klädd så jag inte skulle frysa fast, så nej jag stod inte i underkläder framför de små barnen. Okej fine att dem säger så en eller max en eller gång per person men, haha kanske inte hundra! Alla mina fula ord började snabbt trängas för att få komma ut men jag kände ganska snabbt att det skulle bli ganska patetiskt om jag stod och skrek mot några små barn, men det värsta är kanske att jag erkänner att jag tar åt mig här. Hoppas ni har det bra i skolan, jag börjar på måndag lallala!

Haha den här bilden är verkligen så knäpp!! Men jag tycker ändå att man kan se krisen komma, don't you?


happy day


Tjosan, tjosan bloggen hoppas ni har en bra dag, mina dåliga dagar är ju borta så jag sitter och njuter av min hög med läxor. Senare i dag ska jag åka till pappa och sova där tills i morgon, shit Joel och jag hade kommit överens om att jag skulle klara 20 armhävningar till idag, men hey vad tror han, vi bestämde det på julafton det var ju bara en vecka sedan max två nog för att jag är bra på mycket men armhävningar är inte min grej. Vi får hoppas på att han glömt det, yes det får bli mitt hopp. Det här året ska ju mitt plastiga jag få träda fram och få fritt spelrum, som ni kanske noterat i mina nyårs löften. Frågan är bara när det ska äga rum jag hade tänkt ringa tandläkaren i dag men det har jag inte gjort så klar får göra det i morgon kanske, haha.



                                                                                                   


för idag

Sakta men säker börjar skolångesten komma krypandes jag har så mycket att göra, så skulle jag ens haft en chans att ta igen det skulle jag behöva sitta här oavbrutet fram till midsommar, det är sjukt men sant. På två veckor tappade jag allt, men lugn jag kommer få äta upp det dubbelt upp! En normal människa hade förmodligen tänkt okej fine jag får bita i det sura äpplet och göra det. Men jag som uppenbarligen har en alvarlig störning djupt rotad inom mig gör, ingenting, absolut inget! Jag tror att jag kan snacka mig omkring allt hela tiden, ljuga, få ont i magen eller ringa min älskade mamma men hey, time att växa upp kanske?! Haha gud märker ni hur jag rasar ut på mig själv. Men jag läste igenom min gamla blogg och en kort tid förra året, faktiskt ungefär samma tid som nu så trodde jag stenhårt på "positivt tänkande" och då stod det också att man får tänka på det vad som gick fel, rasa ut och komma över det så det är väl vad jag får göra nu. Nytt år och nya tag. Den senaste tiden har min blogg varit full av tråkiga och negativa inlägg njut av det här för det är det sista på länge eller i alla fall för i dag haha :)


nu kör vi

Träna regelbundet, för min egen skull

Läsa 200 böcker

Ta körkort

Bleka tänderna

Förstora läpparna

Åka på min första "wopt" resa

Fylla arton och då ska det sprutas galet med skumpa

Dricka mindre, inte för att jag någonsin druckit mycket men, nono bara dåliga konsekvenser

Ta tag i skolan på riktigt

Börja i en lag sport

Och ingen mer fast/junk food


Jag har flera till men det här är vad jag kommer på just nu! Jag har några lätta med efter som jag aldrig kan hålla några "löften". Så slipper jag misslyckas totalt haha, smart ha?







Mina ögon ljuger

Om året blir som nårs kvällen/natten kommer jag få ett trevligt, ganska lungt år med lite tjafs och mycket dans, haha! Mina ögon ljuger alltid det kanske bäst om jag går till optikern och frågar varför?! :)


skridskoprinsessa

Tjosan alla diggers, haha hoppas det är bra med er. I dag är äntligen hela familjen hemma samtidigt så vi knöt på oss skridskorna tog med ficka och åkte ut på isen. Jag älskar att åka skridskor, jag kan åka i flera timmar samtidig som jag drömmer mig bort att jag är en liten skridskoprinsessa, det är faktiskt ganska pinsamt för när jag väl kommer igång så slutar jag inte samtidig ropar jag på mamma och mina bröder hela tiden ' mamma, mamma kolla nu såg du!?'  och tvingar dem att ta tusen bilder när jag snurrar, står på ett ben som ett litet barn men tillslut tröttnade vi allihopa.




Happy new year my dears

Gott nytt år, jag hoppas ni har haft en super trevlig nyårsafton och att ni har klarat er från den västa hang overn, haha. Själv hade jag en super trevlig kväll och en bra party natt! Kvällen började med trerätters hos Natalie med Linda, Lina (som för övrigt fyller arton i dag, grattis), Marie och Johanna. Vi åt middag och sjöng singstar och vid tio åkte vi in till stan där vi firade vårat nyår. Vi åkte hem till Lindas bror vid halv fyra, stekte fiskpinnar, Natalie ringde till dem sista i telefonlistan som hon bara ringt sju gånger och så pratade vi igenom kvällen när vi till slut stupade i säng var klockan halv sex. Sedan var det Jappe dags haha, då var det bara att vakna, men kvällen var bäst förmodligen för att jag var med bästis sjöösan och hennes gäng! Tack


Idag när jag kom hem fixade jag och mamma matsäck, så klädde jag på mig mitt nya underställ, mjukiskläder, tjockjackan och vandrar kängorna så gick vi ut i skogen i två timmar. Det var hur mysigt som helst.


RSS 2.0