27/12

Ge mig ett ultimatum jag kan ta på, tack!

Jag har sågat Rachel Zoe så hårt och idag älskar jag mig själv för det är precis vad jag behöver just nu lite Kalifornien känsla, det är så skönt att då och då leva sig in i någon annans problem, när det blir för jobbigt stänger man av det är my style!
I morgon åker jag till stan lovely eller inte vi får se, någon det garanterat inte kommer bli bekvämt för är ”biträdet” (vad heter det annars?!) på tre, grr jag köpte en ny telefon den 23 dec och självklart köpte jag till lite saker, sådant man behöver men alla saker som var med var till fel telefon dem passar inte! Jag ringde direkt tyvärr hade jag ju såklart kommit hem, men det fanns absolut inget dem kunde göra.. Jag vill förtydliga att jag bad om sakerna jag ville ha och dem plockade fram dem så det var alltså inte jag som valde fel saker utan dem! I vilket fall tycker jag också att dem lurade mig med mobilen jag älskar den, den är verkligen så fin, så jag, lalala, men jag frågade 10000 frågor bara för att vara på den säkra sidan och han garanterade mig att det här absolut var mobilen för mig, den är så bra. Ja, den är jätte bra om man skiter i att kameran är kasst och att teckningen suger så hårt att jag inte ens kan ringa nödsamtal, men visst vad är ett nödsamtal! Nu ska jag sova puss ciao

Vill ni vara med om något galet måste ni läsa http://seaofshoes.typepad.com/


22/12

Min laptop har somnat in och det suger, jag hade sjukt många skolarbeten därpå som nu förmodligen går till spillo, på tal om skolan drömde jag att;  ”jag fortfarande bodde på internatet i natt och att dem gamla treorna kommit tillbaka för att hjälpa oss att bli klara innan studenten tyvärr så sa dem att jag var körd att det inte fanns en chans att jag skulle bli klar…. ”
Så därför kände jag nu att det var dags att göra lite av mina rester som ska vara klara innan vi börjar!
   

Nu ska jag jobba vidare ciao




China 2009


19/12

Jag hann med utgången i går mycket angenämt, länge sedan jag hängde med mina Homie’s. Dock fick jag stressa som en tok men det är inte längre en dålig vana utan en livsstil som jag mot min vilja bejakar så det var lugnt! -20c, kjol och strumpbyxor är desto mindre angenämt, but  a girl got to do what a girl got to do!

Dagen har jag spenderat i sängen det var där jag gjorde mig som bäst, nu kollar jag på the hills och dricker cola, take care ciao


 You know i want you, haha


sjukt mycket vinter

Det är så sjukt mycket vinter, jag älskar det. Det är jobbigt men mysigt. För till fället har vi ingen bil för den har snöats in, haha hur ofta händer det?

Jag kan inte komma ihåg att vi haft så här mycket snö någonsin sedan jag flyttade hit? Kanske första eller andra vintern, då kommer jag ihåg att jag och systrarna Södling roade oss med att hitta så farliga pulka slutningar som möjligt, helt galna, vi kämpade oss fram i snön, sprang upp och ner för berg för att hitta dem brantaste stupen.

 När jag var ute med min bebis förut så komma jag på mig själv med att ” oh herre gud’a” människor och ännu värre var att jag gjorde det högt, det är så typiskt mig jag lever mig så lätt in i mina dagdrömmar att jag helt glömmer omgivningen….

 I kväll ska jag och min familjplus på Julbord det ska bli så jätte mysigt jag har längtat.
Och förhoppningsvis om gud vill så hinner jag med bussen till stan, P A R T Y ;)


9 dagar kvar

Idag har varit en jobbar dag, mycket bra. Jag och mormor jobbade tillsammans på nillas halva dagen men sedan skulle hon till stan så jag fick hoppa in själv men det var bara jätte roligt men nervöst. Plus att jag dundertabbade mig, men det var faktiskt första gången,överseende tack..

I morgon har jag tänkt att ta tag lite i allt skol jobb jag har kvar om någon skulle missat det så fick jag lov i fredags, mycket bra, mycket glassigt!

Önskelista

Volym master obh

Plattång/Lock ghd

Underkläder

Nagellack

Boxar

Presentkort från Bikobok

Parfym

London resa

Praktikplats

      


Fasta i don't love you

I dag började min fasta, igen tada! Från och med i dag tills på fredag får jag inte äta något. Dagarna är inga problem men kvällen omg, sätt fast mig med tvångströja och munkavel, usch!

Den här veckan är en galen vecka som så många andra, ibland mest i början av ”Vadstenagymnasiet tiden” brukade vi skoja om att det är så bekvämt att psyket är våran granne, så slipper man släppa på sakerna så långt och efter den här veckan är det nog inte omöjligt att det är där jag kommer tillbringa julen, på psyket alltså! Vi får se.

Ebba är i London men förhoppningsvis kom Natalie i dag, lovely! Och på torsdag blir det PPPPARTY TORSDAG. På med klackarna och upp i taket!

Jag var ju kvar i metropolen Vadstena den här helgen och överlevde, inga konstigheter när man har den helgvana Emy vid sin sida! <3



EJN


Call Victoria

Nu är tyska provet gjort eller halv jag kunde inte så mycket, det suger! Jag kände att jag hade pluggat så mycket. Well, well nya tag, kanske.

Precis innan vi var tvungna att stänga av mobilerna skickade jag ett sms till mamma:

Hej du måste ringa körskolan, viktoria jag råkade repa en bil när jag körde L
Förlåt…

Hon har inte, svarat men ringt!


"Ich habe einen hund?"

I dag hade jag min allra första körlektion, det är så sällan man gör saker som man aldrig gjort förut, så jag var sjukt pirrig.  Men min körskolelärare måste vara en av dem bästa så jäkla cool!

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha tyska prov det är också mitt första, jag har läst tyska i tre år och i dag har jag mitt första prov!!  Det är jätte, jätte stort och min magkänsla är no good! Men å andra sidan har vi lärt oss i filosofin att man aldrig kan lita på sin magkänsla, för hur vet man att det är sin egna känsla, och att man inte blivit utsatt för perception? Haha, filosofin och jag är inte bästa vänner. Men idag väljer jag att lita på dig så jag har något att skylla på, haha! puss


J O J J O

Min dator har kraschat, big times! Så jag tjuv lånar Eb’s dator det är lovely, efter som hon som alla andra, UTOM jag har spotify, varför gav ingen det till mig, haa?

I kväll är det tisdag, t i s d a g, no good, no bad just a day

Pirran 2009 "Det var så, såååå, sååååååå varmt på peace and love" Haha ebba säger det varje dag och det var så varmt och så lovely


RSS 2.0