Ebba en France speaking!

O my, mitt forsta blogginlagg nagonsin och kara JH kommer trilla av stolen!

Jag sitter har pa La Maison de l'Europe i Nimes. Det ar ett litet kontor med trevliga franska manniskor.
Tyvarr sa har jag markt att jag kanske borde ha tillbringat nagra fler timmar innan denna praktik till att lasa franska... C'est tres difficile!! haha, men jag forsoker att tycka att det ar bra och att jag i alla fall lar mig nagot.

Just idag ar det lite regnigt och det far mig direkt att tanka pa en svensk valborg (fast da kanske det brukar vara fint vader..) och det ar inte bra, for da funderar jag pa vad de gor hemma och vad mina bundisar gor nu, och da kanner man sig lite ensam! Men nu ar ju klockan tva och jag ska nog snart fa en trevlig liten uppgift for eftermiddagen, sa nu behover jag inte tanka pa det mer :)

Maste nu dra med den trevliga grabben som jobbar har och faktiskt kan lite engelska, haha ;) 
Au revoir!


Hola

I dag var det sol. Som valigt. Nu ar jag rod, haha rutinerat. Jag har inte sett solen pa mer en ett halv ar nu ar jag som en fluga som inte kan lata bli att dra sig till lampan. Don`t blame me!

Puss jag saknar er i bland skicka ett mejl SNALLA puss ciao Adios

Dansa pa borden

Det ar sjukt, vi ar lediga tills pa lordag nastan en veckas ledigt, det ar over 30c pa stranden och runt 22 i vattnet. Jag och j delar pa en stor tva a' och det `gar jatte bra. Skolan betalar boend, mat och aktiviteter. Vi ska aka till vattenland ,rida och kanske aka med en bat ut.

Det ar ganska vilt, "svenska flickor dansar pa borden for grattis shots", dock inte jag! Vi har det mysigt och allt ar jatte bra so far so good!

Vi har redan hittat ett favorit "hak" dar vi hanger pa kvallarna men i kvall ska jag stanna hemma har jag tankt.

Jag hade hoppats att jag kunde lagga inte lite bilder men sa blir det tyvarr inte.

Take care puss CIAO Johanna

Hola'

Hola´

Jag och pappa har ätit frukost.
 Snart åker vi till Linköping sedan åker jag vidare till Skavsta, upp, ner på Mallis Alcludia.

puss ciao <3

M I N B Ä S T A A N D I

MINA BÄSTA AND I.







YOU KNOW, ILOVE YOU


R A D I O T Y S T N A D

I lördags var jag ute i går var jag död, haha 18 eller 50 år skillnaden är hårfin. Kvällen på väg ut var lång… jag vågar inte ens skriva om den haha. Men tillslut möta jag upp min Bff Natalie, vi drinkade på Natalies stammishak, mycket trevlig! Vi drog till Hugo blev antastade av äckliga människor, kom in dansade galet, åkte taxi till doken och sedan vidare till Josse mycket bra!!

 

I morgon åker jag till Berlin, jag har längtat till min hjärtas stad, jag vågar inte säga det till mamma men det är frågan om inte Berlin och London ligger på delad förstaplats av favoritstäder?!

 

Om ni inte redan sett den så tycker jag verkligen ni ska se UPP, yes det är en barnfilm men en mycket bra sådan.


 
Jätte fin film!


RSS 2.0