alla gånger

Nu är jag hemma igen skönt, dock är jag fortfarande ensam och kommer nog vara det några timmar till. Gullig som jag är har jag lite pay back time till min mamma. Jag har tänt brasan både uppe och nere, om ni skulle se hur långt tid det tar för mig skulle ni faktiskt tycka att det var en stor sak ni med, sedan har jag bäddat rent hennes säng, bara för att jag vet hur mysigt det är att krypa ner i rena lakan plus att hon har gjort det så många gånger för mig. Gud jag kommer ju att bli fetaste svärmorsdrömmen och jag fortsätter så här. Det ända som kan ses som ett problem är att det har rykt in så mycket att brandlarmet har gått tre gånger på mindre än en timma plus att det är som värsta London dimman här inne jag skojar inte, undrar om jag skulle klara mig bra som NF'are.


Mera kärlek till våra mammor och nej just idag 'är jag inte ironisk!

Ciao Jh's


stor bloggaren

Tjosan vilken bloggerska jag blivigt eller vad säger ni? Jag måste ju nästan ha tagit igen nu, för alla mina icke "bloggade dager" det känns så i alla fall. Som jag sa har mamma lämnat skeppet och jag är ensam hemma, jag tycker att det är ganska skönt men det är så jäkla tyst eller så låter det mer än var det borde göra när man är ensam och det är de allra värsta jag kan inte låta bli att lyssna efter alla konstiga ljud som kan låta och uch jag ryser nu bara av att tänka på det. Men i vilket fall tycker jag att jag klarat mig bra, jag tog ta i mig själv vid halv åtta tiden åkte och handlade citron marmelad, min favorit, och läsk som jag faktiskt inte ens smakat, sedan bakade jag scones kröp ihop i soffan och kollade på big in Japan i love it jag är in love i han med långt år ärligt han har en vis charm!


Min gulliga kusin ringde och fråga om jag ville med till gk's i morgon och varför inte det är klart jag ville så det ska bli jätte kul fast jag kan ju inte påstå att jag är så tät efter julklapps inköpen men, men det kommer bli hur kul som helst jag vet det! Haha be happy så löser sig allt.


Jag tror inte jag har nämnt att jag har bestämt vad jag ska jobba med jag har ju alltid varit så velig men har alltid velat bli advokat och det vill jag fortfarande, men jag har bestämt att jag ska jobba mig upp till FN där jag ska jobba med olika konflikter alltså vara en konfliktlösare, och det som motiverade mig nu för att jag skulle inse vad jag verkligen ska göra var en äldre man som jag pinsamt nog in minns namnet på som kom just på FN dagen och berättade om hanns jobb som utvecklare med och i särskolor  i Jerusalem jag blev verkligen jätte imponerad och peppad att jobba för vad jag vill gör och min sak så nu mera kan jag lugnt säga att  mitt slut mål är att jobba inom FN yes, de känns så himla skönt. Så nu ska jag plugga språk som bara den åka jorden runt några gånger och sedan gör fred på jorden om jag skyndar mig kanske jag är klar på fredag haha ! Puss ciao JH's


Jag måste bekänna att jag är så himla glad att Blondinbella är tillbaka, pinsamt men sant jag har verkligen saknat henne. Jag borde verkligen skaffa mig ett liv ha?
Hah, söta vi är, Jag saknar verkligen Gissmo nu när han är borta och jag är ensam!
Gud jag är ju bjudarn på bilder i dag njut (: eller inte


sjukt

Tjosan bloggen i dag har mina nyfunna bästavänner, skridskorna och jag varit en snabbis i ishallen dock blev det nog inte längre än 20-30 min efter som hela hallen svämmade över med 93 tjejer och deras hockey boyfriends, gulligt ha?! Nej tack jag vill åka skridskor i fred, tyvärr och mot mina principer så kan jag inte låta bli att vara lite avundsjuk på "hockeypojkarna" och deras skridskoåkning. Dem är sjukt bra, hah det är lite kul när jag åker i 0,3 km/h så kommer alla små killar och varvar mig tusen gånger om men övning ger färdighet och jag tänker garanterat inte ge upp inte på ett tag i alla fall. Jag måste kolla runt om det finns konståkning i Motala kanske? det skulle vara kul!


Annars har dagen varit slapp jag har läst lite kollat på tv och youtub'at olika frisyrer i love it! De finns hur mycket som helst att lära sig av. Mamma har åkt på kurs så huset är mitt för några dagar fram över att gissa om jag kommer få sömnbrist haha jag kan ju inte sova själv. Mamma har varit orolig för det hela dagen och försökt att få i väg mig på olika saker men jag är ju aldrig hemma ffs så nu vill jag vara det i lugn och ro så fick det bli jag kanske åker till farmor någon dag.


I går var jag inne i stan och inhandlade julklappar till mamma, pontus och daniel, sjukt skönt att ha några klara redan. Jag mötte även upp Hanna som jag inte träffat på hundra år gullig som hon är följde hon mig över allt fast det är sjukt påfrestande att vara på stan med mig jag vill helst kolla i alla affärer tre gånger sedan när jag gjort det kan jag börja handla haha men det gick bra hittade en skjorta, blus,  tröja och en tjocktröja till mig också det var en happy day i går äntligen! Jag tjatade till mig att vi skulle luncha på pause, det gick igenom yes.


Jag vet att det är tråkigt när jag inte har några bilder så jag ska se vad jag kan gör, sedan vill jag ha hjälp med olika hår tips mörkt eller ljust? Jag kan inte bestämma mig ciao JH's

Det är sjukt vad jag kan skriva sjukt, sjukt många gåner haha fasat jag märker det inte när jag skriver! Uch  
Små oh "komplettbrunet"!


Hem

Tjosan bloggen jag mår inte så bra idag, jag tror att det kan vara att jag har haft så mycket att göra den senaste tiden, jag hoppas att det bara är något tillfäligt annars så kommer jag nog vara så här ett tag fram över och det vill ingen kan jag lova. Och för er som har sluppit att vara med mig i dag och inte fattar något, var glada för det jag har varit sjukt otrevlig mot alla. Men det värsta är jag tänker inte be om ursäkt inte just nu i alla fall. Nu är det i alla fall time för lov och de ska bli så himmla skönt! Jag pratatde med min bästa Shekko i går och om vi har tid så ska vi garanterat ses för det var så sjukt länge sedan nu.


Vill ni veta en cool sak det här är första inlägget från min egna dator jag tror inte jag sa det men jag fick en lap top av mamma i söndags, gissa om jag blev glad! I och med det så har jag inte instalerat word än så ni får stå ut med att jag stavar som en femåring som skriver med tårna thats me!


Bilderna jag utlovat från Östersjöresan kommer i kväll jag kanske kan bjuda på några redan nu.

Puss ciao JH's  Jag hinner inga bilder nu måste sprina till bussen puss igen <3


Veckans

I veckan har de varit massor av plugg men utöver det så har Natalie och Ebba blivit matade med ketchup ute i skogen. Dem skulle hjälpa NF att göra sina "räddningsövningar" så fick de fick lossas lida av olika åkommor, så som chock, diabetes och brännskador. Ni ska höra dem berättar haha det är sjukt kul! Ebba skulle ha diabetes och de ända NF:arna kom på att mata henne med som innehöll socker var ketchup samma sak med Natalie som skulle låtsas ha en brännskada på armen de ända de kom på då att kyla ner det med var ketchup! Det är visst ketchup man ska ta med sig ut i skogen i fall något händer!


Igår fixade vi till ett litet brandlarm på internatet fyra olika brandbilar kom, för att "gbg Gellen" stekte blodpudding, fjärde brandlarmet på den här terminen bra jobbat.  Jag hade precis lagt mig när tjutandet börja låta, först övervägde jag att sanna kvar lägga kudden över huvudet och sova men sakta började paniken krypa i mig och jag sprang ut!  Tur det, de skulle ju vara synd om jag hade missat att stå där ute med alldeles för lite kläder och frysa sönder i 20 minuter!

  

Ciao eran JH's


Tjosan bloggen

Tjosan boggen det var inte i går, men ni ska bara vet hur mycket jag har haft de senaste veckorna jag har helt enkelt haft tid att skriva men nu ska jag skärpa mig igen och jag ska verkligen försöka uppdatera minst en gång om dagen! I morgon eller senast på lördag ska jag lägga upp lite bilder från vår östersjö resa som för övrigt var sjukt lyckad och helt galen! Spännande va?!


Snart är lovet här och som vanligt har jag bokat upp hela veckan innan det ens har börja dock saknar jag party så jag hoppas att jag hinner några sådana. Annars ska plugga, plugga och åter plugga tills min annars ganska tomma hjärna är helt över ful av spanska verb, kalla kriget och Naturkunskap. Sedan ska jag för söka att hinna åka till farmor, pappa och bara vara hemma. Jag vill ha ett "äkta" höstlov, ni vet vara ute på långa promenader, läsa massor av böcker dricka varm choklad, köpa ny fina vantar, kasta löv i luften och rida ut riktigt länge de skulle var det allra bästa. Men vi får se vad jag hinner. Haha jag kom på en sak till jag ska börja in handla årets julklappar också, tro det eller ej ska jag i år vara ute i god tid och de måste jag väl vara om jag börjar nu right?


Jag måste bara tipsa er om att veckan efter lovet kommer jag att skriva om riktigt spännande saker det är nämligen så att vi har ett mindre projekt i historia B som ska utföras under den veckan och jag kan ju säga att mitt humör kommer garanterat att svänga på 2 sekunder hela tiden! Mer får ni vet på måndag om två veckor.


Puss ciao JH's


Jag; Snälla Daniel vi kan väl kolla på Mama mia du ville ju det?


Daniel; Nä, jag vet inte jag vill se Finsbond!


Jag; Vill du åka till FinSPÅNG vad ska du göra där bion är ju här hemma?


Daniel; Nej, jag vill se agent 007 Finsbond!


Jag; Hahaha James Bond din nöt!   


Polen is the shit

Tjosan bloggen jag hinner inte skriva sa mycket nu, men jag kom med fargan till polen igar efter det sa har vi varit runt bhla i gdansk sa sjukt mysig stad! Ar pa ett super nice hotell som vi snart ska lammna och aka till Ryssland. Kameran gar 24/7 sa de kommer bli manga bilder nar jag kommer hem hoppas ni har de bra ciao Jh's

RSS 2.0