söndag

Hello you, jag sitter och funderar på vad jag ska gör med dagen, söndag är ju en av mina favorit dagar faktiskt! Helgen har varit lugn vilket betyder att jag kommer vara desto mer hyper i veckan, grattis mina sambos till en hyper vecka med jojjan! Jag ska städa mitt rum och tvätta jag borde börja med det nu egentligen. Jag har glömt eller undvikit att säga att jag ska till Kina helt galet men jag ska göra ett helt kina inlägg där ni får veta allt, så ha tålamod kära ni puss!                                     


Vi åker till Kina <3


i'm in

I dag har jag gjort inträdesprovet till att bli en ”riktig” Valdemarsviks bo, jag har nämligen varit på ”viks 8:an” jag tror nästan alla som bor här någon gång har ståt där längst väggrenarna och sett när bil efter bil åker förbi! Om det var kul, nej inte så värst. Men Daniel tyckte det så jag fick nöja mig!

Jag var sjukt partysugen i kväll, men efter mycket om och men stannade jag hemma, i stället drog jag ner till pajen och det är ju minst lika bra. Sjukt länge sedan så det var på tiden!

 Nu ska jag njuta av mitt älskade the city bye dude <3


                        

 Rally joojjo, hittade mina lovely sunglases                                                                                                                           Vi är enade, one unit love!


Skolan

Hej bloggen
Nu sitter jag i skolan, på min allra första dag. Dem flesta av er har väl gjort eran första vecka men inte jag.  Crazy men väldigt, väldigt roligt! Vi kom som vanligt inrusande i sista minuten, men nu blir det skärpning . Jag har en liten hämlighe att berätta men jag tror jag håller på den några dagar. Ciao Jhs


The D-day

Godmorgon bloggen.

Idag är dagen men stort D, jag flyttar nämligen tillbaka till Vadstena och påbörjar mitt sista gymnasie år, crazy. Jag har ingen tid att sita här egentligen, jag har massor med saker att uträtta, packa, ringa tusen samtal, köpa "bra att ha saker in för skolan i morgon" ja ni veta alla små saker man så lätt glömmer bort och skjuter upp, istället för att bara göra dem. Så jag får väl göra det nu.


So long Ciao Jh's


Gud vad jag vill göra det igen, åh igen, åh igen!!!  Praktiken iStöten, tre veckor 09 big love<3


20 augusti

Jag börjar blogga idag, ingen!  Skolan börjar om fem dagar och det känns jätte spännande det här är inte ett vanligt år utan mitt sista gymnasie år! Det här är jätte stort jag har kämpat, kämpat lite mindre, skrattat gråtit, skrikit och gud vet vad, över alla dessa år i skolan men nu, är början på slutet. Jag har ju dessutom varit delägare sedan juni, av en alldeles egen lägenhet. Tillsammans med mina två allra bästa vänner ska vi bo tillsammans i en treá mitt i Vadstena hur coolt och stort är inte det. Det är en av dem sakerna jag alltid har velat, hört och sett om. Dem allra bästastevännerna som bor tillsammans, delar på allt och inget och nu är det jag som ska få leva mitt i den lilla drömmen jag haft. Jag är jätte dålig att vara tacksam för det jag har men jag är faktiskt jätte, jätte glad över den här lägenheten..


Ciao Johanna


RSS 2.0