Vart är mitt smink ?

Tjosan bloggen vilket himla fint väder vi har i dag, hoppas ni har tagit till vara på det. Jag har varit ute och gått i två lååååånga timmar! Jag ogillar verkligen att vara ute men ibland måste man offra sig för att må bra plus att hur klyschigt det än låter så hjälper det faktiskt till att "rensa upp" tankarna.
I torsdags firade vi Natalie det var ju hennes dag, de blev indiskt, rosa bubblor och fetchtårta som vi hade beställt jag och Ebba. Kvällen blev mysig men flippad de små bubblorna hade sin påverkan och de sluta med att vi rasa ihop på Natalies golv och hade liten sleep over. Bilderna är kvar i skolan men kommer säkert upp i veckan. Ni har väl inte glömt att jag åker till Ryssland, Lettland, Pålen och Litauen på fredag hur de blir med bloggandet just under resan vet jag inte men desto mer när jag kommer hem.

Gud dagens allra hemskaste upptäckt att jag har glömt allt smink i Vadstena uch klantigt   


It's her B-DAY

Bara för dig Natalie


Idag fyller min paranoida, jätte söta, roliga, galna, sjuka, pessimistiska, över trevliga, gulliga, flumma bästa bundis  17 år så de är ingen vanlig dag för det är Sjöösan's födelsedag! Äntligen kommer vi att kunna dela 18 års ångest som jag har fått bära själv så länge.


Puss min bästa Sjöösan
                                                           

 


Från botten till toppen kära läsare

Tjosan alla diggare i dag är det dagen vi alla har längtat efter. Om ni vill följa min resa från botten till toppen så börjar den idag glöm allt vad "blondinbella" heter!  Här kommer ni kunna läsa om alla sjuka saker som händer här! Så Bon apitit  njut av alla tabbar och misstag. Ciao JH's

 

Jag och Natalie nappade direkt när vi läste lappen i tisdags och var på väg at säga upp våra lägenheter på internatet vi såg framför oss hur vi skulle kunna bada i pengar om vi tog de här!  Glada som vi var ringde vi våra mammor som sa NEJ absolut inte! Sakta men säkert börja det gå upp för oss att vi skulle dela på en 1 tre personer jag Natalie och en Oskar så vi tackade nej. Men han gav sig inte utan skickade massor av sms så nu är Natalie helt säker på att vi är övervakade och förföljda.  


Skolfotografering och gissa vad jag tyckte att de var så kul, men hur kul kan de vara egentligen stressa in, ställa upp sig, stå stel som en pinne, kolla in i kameran utan att blinka när blixten kommer och samtidigt le lite naturligt. Men allt de här gjorde mig så pirrig och jag är säker på att jag kommer se ut som en hamster som inte hör tömt kinderna på tre år men de är väl så jag ser ut! :)


Kära läsare hål er tilltåls

Tjosan bloggen jag gör ett kort inlägg fast min nya nisch inte är helt klar än men har vi tur kommer den i gång i morgon hål er tilltåls. De bästa med att bo här är att de händer massor av saker hela tiden och jag kommer att lägga upp så mycket jag hinner och allt kommer vara så brutalt ärligt!  Nu börjar min historia min favo lektion faktiskt så jag måste skynda mig men hål er tilltåls kära läsare puss ciao jhs


Hösten är här

Idag är en äkta höst dag när man borde gå ut en lång promenad, klä påsig mysis koftan hyra en film och krypa ner i soffan. Eller ännu bättre göra en kopp varm choklad och drömma sig tillbaks till sommaren. Och det är precis vad jag gör den här sommaren en av mina bästa någonsin jag gjorde så sjukt mycket roliga och galna saker. Visst jag hade inget jobb och fick därför inte så jätte mycket pengar men jag fick desto mer "göra vad jag vill tid" och de var så sjukt nice hoppas alla hade lika skön sommar som jag för de lär behövas många roliga saker att tänka på hela den långa kalla vintern. Jag har redan märkt hur jag börjar dra mig tillbaka in i mig själv fast de bara är höst än. Men jag lägger i alla fall upp några bilder från min sommar.



Jag hos Natalie i slutet på sommaren en sjukt rolig kväll på rix fm


En av alla soliga dagar med Natalie  'ekön'




 

Visingsö med min kära familj vi hade super mysiga dagar och de bästa vädret på hela sommaren :)



Hos Emy uppe i Norrland på hennes "BYE NU DARA JAG TILL USA" party bääästa sista dagarna i hop<3


Ute i skärgården på Hannas land där vi levde loppan och såg en säl!


Stocklycke de var så himla mysigt och jag längtar faktiskt tillbaks till alla våra kvälla :)



Oh underbara London som jag var med min moster, kusin och mamma jätte härlig vecka med shopping, musikaler och god mat!


Hahah jaa de här kanske räcker för i dag  men jag vet att de här är en sommar jag kommer prata om när jag är 78 och säga "men ni vet att på sommaren 2008 då var jag babla"
Puss ciao JH's



 


Firas med bubblor

 

Vissa är bättre än andra de är så livet är det är bara att vänja sig. Och till hör man då den "bättre" gruppen spelar de ingen roll att men står och borstar tänderna på en av Sveriges snart största bloggar!  Sötaste Natalie fyller snart 17 och de ska firas med bubblor <3


London Hysteri


Jag bjuder på några av mina London måsten idag jag skulle kunna göra listan hur lång som helst men jag tar mina fem favoriter jag har just nu så får jag uppdatera senare.




Primark det är ett absolut måste för alla. Man får inte åka ifrån London utan att ha varit inne där! Det är helt galet mycket folk och sjukt mycket fina kläder till hm priser de är underbart.



Starbucks coffee efter en tur på Primark måste man samla sina krafter och de gör man allra bäst på underbara Starbucks en gång sedan är man fast. Här finns chokladmjölk med tusen olika smaker olika lattes och goda mackor.



Camdenmarket de är motsvarigheten till vårat söder fast hundra gånger bättre här är fullt av lustiga människor, olika marknader och mysiga affärer.  






Yo sushi måste besökas vare sig du gillar sushi eller inte de är jätte mysigt och coolt med god mat och hur många sushirätter som helst som rullar förbi på det långa rullbandet .



Topshop finns ju här hemma också men här är det en helt annan dimension. Plus att kläderna kommer ut tidigare här än hemma inte helt fel.


 


Min nya nisch

Nu är sommarens soliga dagar över på riktigt och jag är tillbaks i skolan, med förkylningar, magsjuka och feber. Hur kan man annat än älska att bo på internat haha. Peppar, peppar har jag klarat mig från de mesta men jag bara väntar på att en dunder förkylning ska komma, jag har sjukt ont i öronen. Jaja ni har säkert sätt Natalies lilla infall att lägga in alla Ofina bilder på mig och skrivit om "en vecka i vadstena" och vi har tänkt igenom de hela och bestämt att de är min nya nisch från och med nästa vecka någon gång kommer ni att kunna följa allt jag gör här och på internatet med både bilder och text Natalie är min konsult och planerare så de kommer bli jätte fint. Ciao JH's


EN VECKA I VADSTENA / natalie



(en snart något irriterad Johanna efter hundratals klickade bilder, på väg till internatet )





( N & J tvingade alla som gick in i entren att göra en pose. Veckans vinnare blev Freddie Jarlberger, Grattis! )



( efter makeovern som Natalie stod för blev det middag på den berömda restaurangen cullinar )



( JH junior har flyttat in på internatet, visst är dom lika? )



( såhär går det till varje morgon = J hämtar cykeln, N står och väntar till J har fått fart, N springer efter för att hoppa upp på pakethållaren, men missar alltid. J får tillslut stanna, N sätter sig och sen rullar det ( antingen in i en bil eller en buske) tjugo min senare är dom äntligen? framme i skolan.)



( snyggingarna pluggar )



fikar lite för att fira av att medeltidshelgen äntligen börjar och att det är fredag.
(En person saknas på bilden, gissa vem?)



HON!





JH & jag, du är min bästa , det vet du va?


Söt skidor :)

 

Natalie har många dolda tallanger en av dem är att vara söt på skidor. Hur söt är hon inte!<3 Bilden är från våran Abisko resa jag hittade massa haha "fina" bilder så jag tror jag ska lägga upp några flera en dag puss ciao


KLIPPA

 

Jag har bestämt att jag ska klippa mig. Håret ska av 7-8 cm så det kommer alltså att bli väldigt kort, sedan ska jag se om de går att rädda min hemklippta lugg och göra om den till snedlugg:)  Jag har alltså tänkt ta Nicholes lugg och Ashley  längd och frisyr, jag tror att de kommer bli jätte fint.

Jag kan inte bestämma mig vad jag ska ha för färg men jag tror jag ska ha någon fin blond färg?  Jag letar fortfarande! Sedan så vet jag inte när jag ska göra det innan eller efter skolfotot jag tror de får bli efter men jag ska leta upp en bra frisör i morgon eller i veckan kanske i Linköping men jag får kolla i Vadstena först och boka tid gud de pirrar i hela magen jag är jätte nervös och glad jag kommer att längta ihjäl mig haha men jag ska ha de som ett mål också om jag bokar in en tid om 3-4 veckor så ska jag träna järnet och ha klippningen som en slags belöning nice va? Jaja min bästa bundis är hemma nu och de är skönt puss ciao <3 JH's ( bilden på Nicole funkar inte att få upp just nu men ni vet ju hur hon har den )


"Lill-fredag?"

Gud vad skönt med torsdag då skam man bara packa, städa, träna, plugga och sova för att sedan vakna till den alldeles underbara fredagen. Men jag kan som vanligt inte bestämma mig om jag ska stanna, åka hem, eller åka till pappa egentligen så är de "pappa helg" men officiellt så gäller dem inte längre men de är fortfarande så att de är jätte, jätte jobbigt när jag hör hur besviken pappa blir när jag säger att jag ska göra något annat. Så de händer flera gånger att jag väljer bort kompisar och andra saker för att slippa det! Ska de inte vara ett privilegium att ha skilda föräldrar? Ska man inte kunna få ut dubbelt så mycket pengar, göra flera saker och ha två fina rum?! Inte i mitt fall men ärligt talat så skulle jag just nu aldrig klara att varken mamma eller pappa var tillsammans med någon annan så jag klagar inte bara ifrågasätter?


Puss ciao JH's


RSS 2.0